Citrix Cloud

Citrix Cloud er en platform. Ikke et produkt og ikke en ydelse. Det er den hurtigste, sikreste og mest fleksible måde at levere og vedligeholde Citrix-infrastrukturen på. Her kan du få alle Citrix' produkter leveret som en service.

Siden edgemo's start i 2011 har Citrix' teknologier været et af vores fokusområder. Vi arbejder på tværs af forretnings-områder og uden siloer, så vores Citrix Cloud-specialister også samarbejder med fx vores Azure-specialister.

edgemo er Platinum-certificeret leverandør af Citrix Cloud, og vi tilbyder en række ydelser og services på Citrix Cloud-platformen, blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Services på Citrix Cloud-platformen

Citrix Cloud Services gør det muligt at få hele eller dele af Citrix-løsningen leveret som en Cloud Service. Dermed slipper du for selv at stå for tekniske opdateringer af Citrix-komponenterne.

Hvis scenariet er en Virtual Apps- eller Desktop-løsning, står du stadig selv for drift og vedligeholdelse af applikationerne på miljøet. Infrastruktur-serverne kører sikkert og dubleret, og varetages af Citrix. De opgraderes og vedligeholdes af Citrix, og alle nye features kommer først til Citrix Cloud.

Se eksempler på flere Citrix Cloud services

Interface og dataplacering

Du kan vælge at benytte interfacet, der er en del af Citrix Workspace. Tager du hele Workspace Suiten, får du alt, Citrix har at byde på af teknologier, og du kan glæde dig over de mange muligheder for intelligent hjælp. Eksempelvis  detektering af ændret adfærd, når en konto kompromitteres, og efterfølgende actions.

En af overvejelserne med Cloud er, hvor data placeres. Med Citrix Cloud Services er det alene infrastrukturlaget, der ligger i Cloud. Worker serverne med applikationer og data ligger et andet sted: on-site, ved en hosting provider, eller ved en cloud provider, såsom Azure, AWS eller i Google Cloud.

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Mere om Citrix Cloud

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Citrix Cloud-vejen byder på flere muligheder

Alt i Cloud: Citrix Cloud til infrastruktur og fx Azure til worker servere

Extended miljø: Eksempel: Du har kapacitet til 500 brugere i eget datacenter. Du skal udvide til 1000 brugere, og du har ikke hardwaren til det. Løsning: Du opretter en tunnel til fx Azure, og workers til 500 brugere oprettes i fx Azure

Disaster Recovery: Der bygges et komplet miljø i fx Azure. Alle workere mv er deallokerede for at spare omkostninger, men kan startes op når behov opstår. Kritiske data replikeres løbende til cloud. Omkostninger alene til kørende servere samt storage.

Virtual App & Desktop Essentials: Simpel udgave af Citrix Cloud til mindre setup. Købes direkte i Azure.

Flere Citrix Cloud Services

Citrix Access Control
Ud over Single Sign-on og forbedret sikkerhed til SaaS og Web-applikationer får du mulighed for at øge sikkerheden på applikationerne ved at:

  • Fjerne muligheden for at copy/paste data
  • Fjerne muligheden for print
  • Fjerne muligheden for at lave screen capture
  • Sikre mod key-logger
  • Indsætte watermark

Citrix Analytics
Få proaktiv indsigt i bruger og enheders sikkerheds- og performancedata samt brugeroplevelse.

Citrix Content Collaboration
Integration af data på tværs af enheder og storage-infrastruktur

Citrix Endpoint Management
Få styr på brugernes Bring-Your-Own-Device eller virksomhedens enheder med device management eller/og application  management.

Citrix Secure Browser
Sikrer netværket mod browser-baserede angreb som fx malware, ved at isolere internet browsing i en ”engangs-browser” uden for din infrastruktur.

ITSM-integration
Automatiserer provisionering og styring af dine Citrix ressources via ServiceNow-integration.

Citrix Virtual Apps & Desktops
Sikker levering og administration af virtuelle apps og desktops, centralt på tværs af ressourcelokationer.

Workspace Environment Management
Brug intelligente ressourcer og profilstyringsteknologier til at levere den bedst mulige ydeevne og brugeroplevelse.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.