Consulting Services

Consulting Services udgør 40% af edgemo-folket. Det er højt certificerede Infrastructure Specialists - konsulenter som fagligt og menneskeligt er med til at sikre vores solide plads i markedet.

Citrix & Citrix Cloud er en stor specialiseret faggruppe, som dog arbejder på tværs af forretningsområder og uden siloer. Området dækker alle aspekter af Citrix-feltet, og vi har markedets skarpeste kompetencer i såvel det klassiske som dét, vi kalder "det nye Citrix". Her spiller Citrix Workspace en central rolle i Citrix’ entré på Cloud-området. Det betyder, at vi kan hjælpe din organisation hele vejen rundt - hvad end din løsning er On-Premises, hybrid eller i skyen.

Siden edgemo's start i 2011 har Citrix' teknologier været et af vores store fokusområder. Faktisk i en grad, så flere troede, at vi kun var et Citrix-hus. 12 af vores infrastructure specialists har kernekompetencer inden for Citrix og Citrix Cloud - og syv af dem har været ansat i edgemo i mere end fem år.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Netop evnen til at tænke ud af boksen har resulteret i, at edgemo har leveret mange komplekse løsninger hos private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. 
Se eksempler under vores Cases.

KOMPETENCEOMRÅDER

Eksempler

Citrix Workspace, Citrix Cloud
Citrix Virtual Apps & Desktops
Citrix Content Collaboration
Citrix Hypervisor, ShareFile
Citrix ADC (NetScaler)
Citrix SD-WAN, Citrix HDX 3D Pro

100% konsulenter

Vi bruger ikke pre-sales, vi bruger vores konsulenter. Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater på grund af skarpere estimater og priser - og mere præcise køreplaner.

Vi har ingen junior- og seniorkonsulenter, men ansætter kun de bedste, menneskeligt og fagligt.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se udvalgte portrætter herunder – eller alle portrætter på Kontaktsiden.

Partnerskaber & certificeringer

Vi er stolte af at have branchens højeste certificering inden for Citrix & Citrix Cloud-området. Det giver adgang til eksklusivitet på løsninger og high-level support.

Certificeringer og passion følges ad. I 2019 blev vores Citrix-konsulent, Mads Behrendt Petersen, som en af kun tre i Danmark, udnævnt Citrix Technology Advocate (CTA). Men efter i dén grad at have gjort sin pligt under Citrix Summit 2020, syntes CTP-fællesskabet, at han havde gjort sig fortjent til at blive optaget i det eksklusive selskab af Citrix Technology Professionals (CTP'er).

En anden af vores Citrix-konsulenter, Kasper Johansen, er en af stifterne af Citrix User Group i Danmark, og også han blev i 2020 udnævnt CTA'er. CTA'er er Citrix User Group Community-superbrugere.

Vi deler vores viden

Med passionen for faget følger en naturlig trang til at dele ud af sin viden.

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services - foruden ovennævnte Consulting Services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services - se eksempelvis Managed Services for Citrix

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.