Overvågning med ControlUp

Som administrator af et Citrix Virtual App & Desktop-miljø er det vigtigt altid at fokusere på den gode brugeroplevelse. Fokus på den gode brugeroplevelse betyder fokus på proaktivitet og hurtig problemløsning.

Siden edgemo's start i 2011 har Citrix' teknologier været et af vores store fokusområder. Vi arbejder på tværs af forretnings-områder og uden siloer, så vores ControlUp-specialister også samarbejder med fx vores NOC2go-specialister.

edgemo anbefaler ControlUp i Citrix-miljøer

Overvågningssystemer kan levere et væld af data, som nemt bliver uoverskueligt. Dét at anvende og vedligeholde et overvågningsværktøj bliver en tidskrævende disciplin i sig selv, og det stjæler fokus fra kerneopgaven: At sikre den gode brugeroplevelse.

Et overvågningsværktøj skal give administratoren gennemsigtighed hele vejen igennem Citrix stack'en - fra brugersession til hypervisor. Det skal være simpelt at bruge og kunne løse udfordringerne, når de opstår.

I edgemo anbefaler vi ControlUp som den naturlige forlængelse af Citrix' egne driftværktøjer. ControlUp er udviklet af folk med passion for god brugeroplevelse, med et solidt afsæt i Citrix og virtualiseringsverdenen – og kan levere præcis dét, der skal til for at løse opgaven. 

Funktioner i ControlUp Realtime

ControlUp RealTime leverer performancedata i realtid, sorteret på en måde, der gør det let at identificere problemerne. Når et problem er identificeret, kan vi med få klik finde årsagen. Performancedata kan uploades til ControlUp Insights, og derudfra kan du lave trendanalyse, evaluering af hardware sizing mm.

Opdager problemerne før brugerne mærker dem
Funktionen "Stress Level" hjælper med proaktivt at identificere servere med problemer, ofte inden brugerne mærker det. Stress Level-værdien kalkuleres på baggrund af de meste relevante og oftest brugte performance counters og giver et rigtig godt overblik over servernes tilstand.

Fin hjælp til scripts
I Realtime-konsollen samles event logs fra alle agenter, og det er muligt at sætte alarmering op på specifikke events. Fra konsollen kan du sende kommandoer, scripts, registry keys, filer, group policy updates - stort set alt, afsted mod serverne. Du kan også sende foruddefinerede scripts afsted, fx Logon Analysis script, udviklet af ControlUp. Det store katalog af script-udvidelser udvides hele tiden.

Super søgefunktion
Med søgefunktionen kan du finde specifikke servere eller brugersessioner og identificere årsagen til dårlig performance, lige fra løbske processer til en fyldt cache-disk.

Overblik fra én konsol

ControlUp RealTime giver overblik over Citrix Virtual App & Desktop-miljøet i realtid fra én konsol. Det er intuitivt at anvende og tydeligt, at det udspringer af Virtual App & Desktop-verdenen og målrettet de udfordringer, vi ser i driften af disse miljøer.

Med Insights kan du proaktivt analysere performancetrends og sætte ind, inden performanceproblemerne opstår. Samtidigt kan du løbende evaluere, om du udnytter hardwaren optimalt, Cloud eller On-Premises. Sizing Recommendations giver dig et hurtigt overblik over, om du har for lidt, for meget eller passende hardwarebestykning.

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

edgemo service

NOC2go

Siden 2015 har edgemo's overvågningsservice, NOC2go, hjulpet et stigende antal organisationer med overvågning af flere tusinde servere, så NOC2go i dag er en af vores mest populære services, vi gerne tilbyder en gratis prøveperiode på.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.