Managed Service: Fleksibel ADC

Har du akut behov for at skrue op for båndbredden på jeres Citrix ADC (Netscaler) - eller for at tilføje ekstra ressourcer til it-miljøet? Løsningen kan være at købe en Citrix ADC-udvidelse som CSP-licens i stedet for at opgradere permanent.

Ved at købe Citrix ADC'en som en CSP-licens (Citrix Service Provider-licens) får du:

  • En licens der kan leveres hurtigt
  • Et redundant Citrix ADC-setup, selv om du kun betaler for én licens
  • Mulighed for at skrue op og ned for båndbredden fra måned til måned
  • Mulighed for at opsige aftalen med kun 3 måneders varsel

Nemt og skalérbart

Rent praktisk laver vi en Managed Services for Citrix-kontrakt, som kun indeholder CSP-licenserne. I har selv alle rettigheder og står fortsat selv for den fulde vedligeholdelse af miljøet.

Får I senere behov for fx backup, opdatering, overvågning og/eller 24/7 support, kan aftalen suppleres med dette fra vores katalog af Managed Services.

Erfarne folk

Vores team af Citrix-specialister med stor erfaring i drift og vedligehold af komplekse Citrix-miljøer, står bag vores Managed Services for Citrix.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.