Managed Services for Citrix

Implementeringen er gennemført, nyeste versioner af software er kørende og brugerne er på – en stor opgave er kørt i mål og alle er glade. It-medarbejderne kan nu tage fat på bunken af bestillingerne på ny funktionalitet fra brugerne.

Men dagen efter eller måske ugen efter kom der en versionsopdatering til Citrix-softwaren, en sikkerhedspatch til Windows Server, og tre applikationer er blevet opdateret. 

Det er hverdagssituationen i mange it-organisationer. Hvad skal prioriteres: Driftsopgaver eller opgaver, der giver ny funktionalitet til brugerne?

Fleksibilitet og samarbejde

Ud fra din organisations behov sammensætter vi en aftale med de rette driftsservices fra vores servicekatalog, samt fastsætter den Service Level, der passer til jeres situation.

Vi leverer servicen inden for de aftalte reaktionstider, og der er mulighed for åbningstid 24/7 for kritiske Incidents.

Læs også om mulighederne med en Citrix Kritisk Beredskabsaftale.

Erfarne folk

Vores team af Citrix-specialister med stor erfaring i drift og vedligehold af komplekse Citrix-miljøer, løser opståede incidents og laver proaktivt systemvedligehold, så brugerne oplever et stabilt miljø.

Langeland Kommune

”Vi har implementeret rullende budgetter på alt, der hedder it og digitalisering, og i dag har vi al drift hos edgemo. Nu er vi i gang med Managed Services på Citrix, MDM og SCCM."

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.