Citrix SD-WAN

For at udnytte moderne applikationer og tjenester har du brug for et netværk, der kan håndtere udfordringen. Med Citrix SD-WAN – Software Defined Wide Area Network - kan vi afhjælpe en stor del af de udfordringer, som traditionel WAN-infrastruktur introducerer.

Siden edgemo's start i 2011 har Citrix' teknologier været et af vores store fokusområder. Vi arbejder på tværs af forretningsområder og uden siloer, så vores SD-WAN specialister fx også samarbejder med vores Azure-specialister og klassiske netværkskonsulenter.

edgemo er Platinum-certificeret leverandør af Citrix SD-WAN, og vi tilbyder blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Moderne applikationer og tjenester begrænses af WAN-infrastrukturen

Mange virksomheder skifter i stigende grad Win32-applikationer med SaaS apps og cloud-tjenester, fx Office 365. De er lette at anskaffe, hurtige at implementere og nemme at bruge - især hvis du arbejder uden for standardkontoret og it-infrastrukturen.

Udfordringen er, at cloud apps' ydeevne begrænses af den WAN-infrastruktur, de kører på. Det skyldes, at cloud apps og tjenester som Office 365 flytter data uden for den traditionelle netværksperimeter. Med gamle WAN, der bruger dyre MPLS-forbindelser og backhaul af trafik via centraliserede datacentre, er disse forbindelser genstand for latency fra pakkeinspektion, netværks hairpins, forbindelser til geografisk fjerne lokationer og andre forsinkelsesfaktorer.

Til sammenligning bruger moderne SD-WAN billige internetforbindelser til at dirigere SaaS-trafik direkte fra fjerne lokationer. Du opnår mere gennemgang, øget pålidelighed og lavere forbindelses-omkostninger. Endnu bedre, de kan identificere din Office 365-trafik og dirigere den til nærmeste Microsoft-frontdør for at levere op til fem gange hurtigere upload og op til 10 gange hurtigere download-hastigheder - til stor glæde for brugerne.

Gartner mener, at ”den digitale transformation og den måde, vi anvender vores applikationer på, vil drive adoptionen af SD-WAN i en grad, der er uhørt inden for WAN”.

Forskellen på Citrix og andre SD-WAN-producenter

Citrix er en Microsoft Virtual WAN-foretrukken partner. Kort fortalt betyder det, at Citrix SD-WAN også kan fungere som standard on-ramp infrastruktur til Azure's globale netværk og regionale datacentre - fremskynde cloud-baseret levering af applikationer til lokationer over hele verden via optimerede ruter.

Ved at integrere med Azure Virtual WAN leverer Citrix SD-WAN høj ydeevne, enkel skalerbarhed og pålidelighed, så du blandt andet får enkel hybrid-udnyttelse af Azure på tværs af lokationer.

Sikring af data og prioritering af trafik

Der er stort fokus på at sikre, at forretningskritiske data ikke havner i de forkerte hænder. Med SD-WAN kan al datakommunikation mellem forretningsenhederne krypteres, så data bliver ubrugelige.

Med stigning i datatrafikken følger ofte behovet for at prioritere noget trafik frem for anden trafik. Kritiske systemer, som kræver båndbredde og stabilitet, kan prioriteres i forhold til fx almindelig internettrafik.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.