Citrix Workspace

At it rimer på udvikling, er ikke nyt. Men i Citrix-land blæser der nye vinde. Vi oplever mange kunder, som er usikre på udviklingen, og som måske ikke er helt opdateret på mulighederne med det, som vi her kalder "det nye Citrix". Nyt og ”gammelt” præsenterer tilsammen nye muligheder, som skaber værdi - såvel teknisk som forretningsmæssigt.

Siden edgemo's start i 2011 har Citrix' teknologier været et af vores fokusområder. Vi arbejder på tværs af forretnings-områder og uden siloer, så vores Citrix Workspace-specialister også samarbejder med fx vores Microsoft Workspace-specialister. edgemo er Platinum-certificeret leverandør af Citrix Workspace.

Din fremtid med Citrix?

Citrix har i mange år sagt, at vi skal have applikationer og data ned i vores egne datacentre, så vi kan håndtere adgang og sikkerhed. Men verden går en anden vej, og mange apps bliver udskiftet med SaaS og tjenester i skyen, og dén vej går Citrix nu også.

”Citrix Workspace er på mange måder et opgør med 'det gamle Citrix'. Uanset om dine Win32-applikationer er fra dit datacenter, Saas-tjenester eller fra en cloud-tjeneste, så har du én samlet adgang.”
Niels Holm, Business Manager i edgemo

Et intelligent, digitalt arbejdsrum

Citrix Workspace leverer ét samlet, sikkert og intelligent arbejdsrum, der gør det muligt for medarbejdere at levere bedst muligt, samtidig med at man opretholder en brugeroplevelse af høj kvalitet.

Så på tværs af flere logins, skift mellem mange apps og komplekse it-miljøer, så er brugerens oplevelse sikker – og i fokus – med single Sign-On og forbedret sikkerhed til SaaS, Web og virtuelle apps. Du kan øge sikkerheden på applikationerne ved at fjerne mulighed for copy/paste af data, for print og for at lave screen dumps - og meget mere. 

Vi kortlægger dit Citrix med et Citrix Scan

I edgemo har vi lavet vores egen platform til at hjælpe dig med at blive klogere på Citrix – herunder Workspace. Vi kalder det et Citrix Scan. Det illustrerer jeres tekniske, økonomiske - og forretningsmæssige fordele med Citrix. En tre timers kortlægning og her-og-nu-måling, hvor vi bliver håndgribelige og viser, hvordan en reel løsning kunne se ud – med udgangspunkt i jeres nuværende system og forretningsstrategiske udgangspunkt.

Citrix Scan

Vi belyser jeres muligheder med Citrix Virtual Apps and Desktops (CVAD), CVAD Service og Citrix Workspace.

Med dette scan i hånden kan I derefter tage dialogen med de relevante afdelinger i jeres organisation.

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Experience, Choice, Security

Med Workspace sætter Citrix en streg under brugeroplevelsen, friheden til at vælge og  sikkerheden. Du får styr på applikationer og nye muligheder med Workspace og Analytics – og sikkerheden får et markant løft.

Simpel vedligeholdelse – simpel administration.

Citrix Workspace tilbyder blandt andet

Citrix Analytics
Få indsigt i brugeres og enheders sikkerhed, performancedata og brugeroplevelse

Citrix Content Collaboration
Integration af data på tværs af enheder og storage-infrastruktur

Citrix Endpoint Management
Få styr på brugernes bring-your-own-device (BYO) og virksomhedens enheder med device management eller/og application management.

Citrix Secure Browser
Sikr dit netværk mod browser-baserede angreb, fx malware ved at isolere browsing sikkert uden for din egen infrastruktur.

ITSM-integration
Få automatiseret provisioning og styring af dine Citrix Ressources via ServiceNow-integration.

Citrix Virtual Apps and Desktops
Sikker levering og administration af virtuelle apps og desktops, centralt på tværs af lokationer.

Workspace Environment Management
Brug intelligente ressourcer og profilstyringsteknologier til at levere den bedst mulige ydeevne og brugeroplevelse.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.