Azure & Datacenter

Det er kun selve datacentret, vi putter i kasser – ellers er vi ikke glade for dem. It er slet ikke så firkantet, og ikke alle  passer den samme kasse. Tværtimod. Især Azure breder sig over mange felter. Vi har erstattet one size fits all med edgemo-modellen, tilsat branchens skarpeste specialister på området.

”Vi vil være en sparringspartner. Vi vil sikre transparensen og koble kunden på. Den dér model med at trække kunden igennem 21 dyre workshops, det dur ikke! Vi vil ikke sige, hvad du skal købe. Alle har forskellige udgangspunkter, så sammen finder vi ud af, hvor du skal starte”.
Casper Lenander Jensen, Infrastructure Specialist i edgemo.

At tale om, at forretningsorienteret it er fremtiden, er lidt det samme som at sige, at internettet er kommet for at blive. It er forretning i dag, og når man vælger at bevæge sig fra teknik og funktion og hen mod det forretningsstrategiske, så forudsætter det en grundlæggende erkendelse af, at man skal i skyen. Hvad end det er hele vejen eller hybridt. Azure stiller en håndtering af dine applikationer til rådighed uanset dit valg. Og vi har specialisterne til at vise vejen.

edgemo Continous Optimization

Fokusér

Migrering og deployment af services til Azure er ikke en lineær proces. Udnyttelsen af Azure er kun en økonomisk og teknisk succes, hvis jeres Azure commitment genbesøges jævnligt. Vi hjælper jer med at holde fokus på sikkerhed, omkostning og skalérbarhed.

Datacenter, netværk & backup

Om dit datacenter skal være On-Premises, hybridt eller i skyen, så skal løsningen understøtte din forretning. Vi tilbyder branchens skarpeste rådgivning og analyse på disse felter. Vores Infrastructure Specialists tilbyder 360 graders rådgivning, hvad end du går med den fulde implementering eller det hybride setup.

Når først vi har opbygget hele infrastrukturen i Indien, kan vi med Azure kopiere det hele til vores fabrik i Mexico. Det er helt unikt og sparer os utroligt meget tid."
Fiberline Composites i casen En fiberholdig løsning

Tre leverancemodeller

"Ikke alle passer den samme kasse" - der er forskel på udgangspunkt og behov. Især på datacenterområdet er der et tydeligt behov for at kunne skrue op eller ned for ydelsen, alt efter behov. 

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

   

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.