Azure

Med Microsoft Azure opnås en helt anden agilitet og fleksibilitet end hidtil. Tiden - fra et behov opstår, til en løsning kan leveres - er dramatisk minimeret i forhold til tidligere tider. Førhen skulle hardware indkøbes, leveres og konfigureres, før man var klar til at installere et operativsystem.

Den økonomiske model er med Azure blevet fleksibel. Der bindes ikke længere likviditet til hardware og serviceaftaler tidligt i projektet. I stedet kan kapacitetsudgifterne indregnes i et fast månedligt driftsbudget.

Især virksomheder med fjernkontorer, hvor hardware og kompetencer kan være svære og dyre at vedligeholde, drager fordel af den simple adgang, en Public Cloud som Azure tilbyder.

Grundlæggende giver Azure mulighed for at højne – eller skabe –  fokus på forretnings-it. It er forretning i dag, og når man vælger at bevæge sig fra teknik og funktion og hen mod det forretningsstrategiske, så forudsætter det en grundlæggende erkendelse af, at man skal i skyen. Hvad end det er hele vejen eller hybridt. Azure stiller en håndtering af dine applikationer til rådighed uanset dit valg.

MEN – fordi udnyttelsen af Azure er så omfattende, giver det ikke mening at putte virksomheder i den samme kasse. Udgangspunkter er unikke, og man skal fokusere sin indsats. Derfor har vi skabt edgemo-modellen, som sikrer, at udgangspunktet bliver dit alene. Vi tilsætter branchens skarpeste specialister på området, og så er du i gang.

Vi vil være en sparringspartner. Vi vil sikre transparensen og koble kunden på. Den dér model med at trække kunden igennem 21 dyre workshops, det dur ikke! Vi vil ikke sige, hvad du skal købe. Alle har forskellige udgangspunkter, så sammen finder vi ud af, hvor du skal starte.

edgemo-modellen

4 faser

Vi tilbyder hjælp i alle fire faser:

1. Discovery & Analysis
2. Design
3. Platform Enablement
4. PoC & Migrering/Deployment

edgemo Continous Optimization

Cloud er absolut ikke en statisk størrelse, og det er vigtigt jævnligt at genbesøge ovennævnte fire faser. Derfor har vi skabt en service vi kalder edgemo Continuous Optimization. I denne service leverer vi blandt andet løbende:

  • Azure Governance-rådgivning
  • Pris og performance-analyse og -optimering
  • Uddannelse
  • Licensoptimering
  • Services-optimering
  • Managed Services på både Azure IaaS og Azure PaaS

En fiberholdig løsning

"Når først vi har opbygget hele infrastrukturen i Indien, kan vi med Azure kopiere det hele til vores fabrik i Mexico. Det er helt unikt og sparer os utroligt meget tid”
Fiberline Composites i casen En fiberholdig løsning

Partnerskaber & certificeringer

I 2022 ændrede Microsoft sit partnerprogram og skiftede guld- og sølvkompetencerne ud med Solutions Partner designations, der ligger mere op ad deres produktlinjer. Et skift, som giver bedre indblik i, hvad vi leverandører rent faktisk kan! Vi har opnået fire af de seks nye designations – og er derfor fortsat i den absolutte top herhjemme.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.