Microsoft Cloud-licenser

Uanset om I helt eller delvist skal flytte jeres Microsoft infrastruktur i skyen, så kræver det et grundigt arbejde at indhente de rette licenser. Der skal tages højde drift, økonomi og sikkerhed, da Cloud-licenser påvirker mange områder og kræver sammenhæng og overblik.

Sky eller ikke sky? Meninger og myter er der masser af. Det, vi oftest hører, er: ”Cloud er dyrt”. Og ja, det er det, hvis du ikke kommer rigtigt i gang. Hvis dine licenser ikke matcher dine behov. At købe adgang til Microsoft Cloud er en investering, og investeringer skal ikke bare hentes hjem – de skal skabe grundlag for forretning. I edgemo sikrer vi dig en solid ROI på jeres licenser.

Der er ikke noget, der hedder ”bare en licens-snak”. Det rammer dybt i andre områder af en infrastruktur, og der er derfor en vej hen til det rette setup. Vores Microsoft Cloud-model er enkel, men effektiv. Vi kortlægger jeres behov og udvælger de rette licenser ud fra hvilke funktionaliteter og applikationer, jeres brugere anvender, og ikke mindst hvilke typer data, de tilgår. Der vil fx være større krav til sikkerhed, hvis brugeren er ansat i HR, end hvis tilfældet var produktion eller lager.

Derefter er en implementeringsfase, hvor en edgemo Infrastructure Specialist klarer det tekniske setup – og til slut en grundig adoption, hvor jeres brugere lærer at bruge de nye licenser.

"Vi ser mange eksempler, hvor virksomheder får standardlicenser stukket i hånden, og så har de den selv derfra. Det er dyrt og usikkert på den lange bane. I edgemo ser vi det som en cirkulær proces, hvor vi holder kunden i hånden og ikke slipper dem – og så genbesøger vi deres brugere og licenser med en aftalt frekvens.”

Erfarne folk

Vi bruger ikke pre-sales, vi bruger vores konsulenter. Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.
Mød en af vores specialister.

Licenser og sikkerhed

Sikkerhed er centralt, når vi taler licenser. Ingen virksomheder er ens, så man skal se detaljeret på de konkrete behov. For det første er der mange suiter og pakker, som virksomheden skal matches op imod. Dernæst kigger vi på, hvilke profiler brugerne har – licenserne skal passe på de udarbejdede personaer. Hvordan skal sikkerhed og GDPR tilpasses dem?

Kan man nøjes med at bruge de sikkerhedstiltag, som følger med standardpakken, eller skal vi gøre noget aktivt? Er der noget, vi skal ændre på eller tilføje? Hele processen er en dialog med kunden. Og når der er styr på licenserne, så sikrer vi adoption i organisationen.

”The Only Way Is Up er ikke kun et one hit wonder fra 1988, det er også en virkelighed, man skal forholde sig til. Mange prøver at holde alt på jorden i et On-Premises-miljø, men i Microsoft's verden peger pilen opad. Så hvis man vil være forretningsmæssigt sikret, så kommer man ikke uden om – i et givent omfang – at skulle op. Jo længere du stritter imod, jo mere ondt gør det – ryk plasteret af og kom i gang”, Jimmy Wolfhagen, Cloud Licence Specialist

Op, ned og op igen

Vores Cloud License Specialist, Jimmy Wolfhagen, fortæller om det økonomiske aspekt: ”Som et eksempel på, hvor vigtigt, det er at gøre tingene rigtigt, havde jeg en kunde, som faktisk var gået i cloud’en. Men uden den rette rådgivning, så de havde hevet det hele ned igen og driftede det hele på jorden igen. Vi gennemgik deres licenser og fandt ud af, at de – med de rigtige licenser kunne spare 400.000 kroner nu og her. Og så fik de tilmed frigjort flere ressourcer og slap for drift”.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.