Consulting Services

Consulting Services udgør en stor del af edgemo-folket. Det er højt certificerede Infrastructure Specialists - konsulenter som fagligt og menneskeligt er med til at sikre vores solide plads i markedet.

Azure & Datacenter er en specialiseret faggruppe, som dog arbejder på tværs af forretningsområder og uden siloer. Området dækker generel core infrastruktur – alt fra Windows Server til Hyper-V, hvad end din løsning er On-Premises, hybrid eller i skyen.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Netop evnen til at tænke ud af boksen (og datacenteret) har resulteret i, at edgemo har leveret mange komplekse løsninger hos private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. 
Se eksempler under vores cases.

KOMPETENCEOMRÅDER

Eksempler

Azure, AAD, Azure Automation
Azure Site Recovery
HPE Simplivity, Nimble
Hyper-V, VMware
Monitoring, Azure Backup
Storage Spaces Direct, VSAN
Networking, Veeam

100% konsulenter

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater på grund af skarpere estimater og priser - og mere præcise køreplaner. Vi ansætter nemlig kun de bedste, menneskeligt og fagligt.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se udvalgte portrætter herunder – eller alle portrætter på Kontaktsiden.

Partnerskaber & certificeringer

Vi er stolte af at have nogle af branchens højeste certificeringer inden for Azure & Datacenter-området, som i forvejen er præget af høje krav fra producenterne. Det giver adgang til eksklusivitet på tungere løsninger, high-level support og bedre priser - til vores kunder.

”Vi bliver lukket ind i et netværk, hvor vi får spændende og nyeste info – og vi får ekstra livliner til support og direkte adgang til produktionen” Niels Vejrup, Infrastructure Specialist & HPE Storage Ambassador

Vi deler vores viden

Med passionen for faget følger en naturlig trang til at dele ud af sin viden.

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Tre leverancemodeller

"Ikke alle passer den samme kasse" - der er forskel på udgangspunkt og behov. Især på datacenterområdet er der et tydeligt behov for at kunne skrue op eller ned for ydelsen, alt efter behov. 

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både Cloud Services og Managed Services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

...

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.