DOP2go, Datacenter OnPremises

Få fleksibiliteten fra cloud-verdenen og behold samtidig fuld kontrol over din it-infrastruktur.

Infrastructure as a Service (IaaS) er en agil og fleksibel måde at få sin server- og storage-infrastruktur på - en service, der typisk udbydes af Cloud Service Providers, fx Microsoft Azure, og Hosting Providers. I visse miljøer kan dét dog være forbundet med lidt for stramme rammer. Eksempelvis koster blot en lille ekstra virtuel maskine et ekstra, fast, månedligt beløb - uanset om du bestiller den ved en Cloud Service Provider eller en Hosting Provider. Og bestiller du den ved en Hosting-leverandør, kan SLA’en på levering af en ny server ofte være forbavsende lang.

Private Cloud er løsningen

En Private Cloud giver fleksibiliteten fra cloud-verdenen og gør, at virksomheden kan bibeholde den fulde kontrol over infrastrukturen. En velfungerende Private Cloud-løsning er kompleks at etablere og kræver særlige kompetencer at vedligeholde og optimere. Derfor etableres mange On-Premise server- og storage-miljøer som  traditionelle virtualiserede miljøer.

DOP2go er edgemo’s IaaS, der giver dig fleksibiliteten fra cloud-verdenen, fuld kontrol over din infrastruktur og samtidig frigør dig fra driftsopgaverne på løsningens mest vitale lag, nemlig hypervisor-laget og hardwaren. edgemo står for drift, overvågning og vedligehold af hypervisor-laget inklusive håndtering af backup.

Du får stillet en selvbetjeningsportal til rådighed og kan via den nemt oprette, udvide og vedligeholde dine virtuelle maskiner - uden at skulle have ekspertise i komplekse administrationsværktøjer.

DOP2go tilpasses dit konkrete behov

DOP2go sizes efter jeres behov og omfatter forskellige muligheder for backup, inklusiv off-site placering af backup. Du kan også få adgang til firewall, og du kan tilvælge overvågning, drift og vedligehold af jeres virtuelle servere.

Vores Datacenter-servicekatalog supplerer med adgang til Managed Services på Exchange og Skype for Business Server, Office 365, Azure Workload Governance og IaaS. Al med en garanteret SLA efter dit valg.

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i drift, overvågning og vedligehold af hypervisor-laget og backup står bag DOP2go.

Pilgrim

"Vi ville egentlig have været i skyen og slet ikke have noget i serverrummet, men prisen på tilretningen ville løbe op i et par millioner, og prisen på hosting og drift var så voldsomme, at vi valgte at opgradere”

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.