Managed Services

Hosted Cloud Repository

Hvis alle backupdata er placeret på samme lokation, stiger risikoen for korrupte data drastisk fx ved cyberangreb. Placér en kopi af jeres backupdata udenfor jeres eget datacenter - en såkaldt off-site backup. Det er både god praksis og en betingelse fra flere forsikringsselskaber og revisionsfirmaer.

Følg den gode 3-2-1-1 regel på backup: 3 kopier på 2 forskellige medier med 1 placeret off-site, hvoraf 1 er uforanderlig (immutable). Vores Hosted Cloud Repository bringer jer hurtigt i mål:

  • Kan etableres på under en time
  • Lav opstartsomkostning og månedlig dataydelse
  • Backupdata uden for eget datacenter
  • Ingen behov for VPN-forbindelse

Løsningen er baseret på Veeam Cloud Connect, som kobles direkte til jeres eksisterende Veeam Backup & Replication-løsning uden behov for VPN-forbindelse. Det kræver Veeam-licensering, hvilket vi dog kan tilbyde forbrugsafregnet. Det forudsættes, at I har Veeam Backup & Replication, men vi indgår gerne i en dialog om alternativer, hvis jeres infrastruktur er anderledes konstrueret.

Ønsker I hjælp til implementeringen af løsningen, er vores konsulenter klar. Kontakt os for at komme i gang med at sikre jeres backup, eller for at høre mere om løsningen.

Drift af Datacenteret

Hosted Cloud Repository indgår som en ydelse i servicekataloget for vores Managed Services for Datacenter.  Læs også om de øvrige services fra servicekataloget og dermed mulighederne med en skræddersyet aftale om drift af jeres datacenter.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.