Som at lease en bil - bare nemmere

”Everything as a Service. Pay as you go. Capacity with a click." – Det skorter ikke på oneliners, når HPE Greenlake beskrives. Den danske version er mere jordnær: Slip for kapitalbinding og få alle fordelene ved Public Cloud i dit eget datacenter. Vil du have lidt mere end en oneliner på, hvad "den grønne sø" gør for din virksomhed, så læs med her.

Mange ser i dag i retning af Public Cloud - nogle af lyst, andre af nød. Situationen kan være, at datacenteret står overfor fornyelse, og man ønsker ikke at binde kapital i et nyt datacenter. Public Cloud bliver vejen at gå, men så melder spørgsmålene sig: Er virksomheden i kontrol i forhold til såvel sikkerhed som økonomi? Er der lovmæssige udfordringer i at lægge data ud? Er der udfordringer med legacy applikationer? Ofte er Hybrid Cloud løsningen, men det kræver fortsat investering i eget hardware og efterfølgende udfordringer med administration på tværs af Private og Public Cloud.

Dén problematik kan vi nu løse med HPE GreenLake, så I får det bedste fra begge verdener. Fortsæt som herre i eget hus og få fuld fleksibilitet uden store kapitalbindinger:

  • Et nyt datacenter med fuld service
  • Elastisk kapacitet
  • Værktøjer til administration af det hybride setup
  • Uden kapitalbinding, men blot afregning af det månedlige forbrug

Sådan virker HPE GreenLake i praksis

Traditionelt ville man bestykke sit datacenter efter et forventet behov i levetiden. Det betyder overkapacitet i større perioder, eller med andre ord: man har bundet for meget kapital i sin løsning. Med en HPE GreenLake-løsning er processen og resultatet anderledes:

  1. Hardwaren bestykkes efter det aktuelle behov
  2. HPE tillægger derefter ekstra kapacitet, så der er noget at vækste i
  3. Man betaler kun for det, man bruger - eller det, man har aftalt som minimum
  4. Når behovet vokser, udvides kapaciteten automatisk
  5. Aftalen indeholder også fuld support og teknisk bistand
  6. Datacenteret står on-premises, men det føles som en Public Cloud-løsning

Og så er vi tilbage ved overskriften med referencen til den leasede bil. For det ville da være rart, hvis man undervejs på kør-selv-ferien kunne få bilen opgraderet med lidt flere hestekræfter. Havde bilen været en HPE GreenLake-løsning, var det muligt.

Er HPE GreenLake så for alle?

Nej, men det er relevant for alle virksomheder, der vækster og dermed har behov for udvidelse af kapacitet i datacentret. Kontakt os via nedenstående dialogboks for booking af et inspirationsmøde.

Læs mere om HPE GreenLake på hpe.com (engelsk)

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Mød en af vores GreenLake-specialister

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.