Som at lease en bil - bare nemmere

”Everything as a Service. Pay as you go. Capacity with a click." – Det skorter ikke på oneliners, når HPE Greenlake beskrives. Den danske version er mere jordnær: Slip for kapitalbinding og få alle fordelene ved Public Cloud i dit eget datacenter. Vil du have lidt mere end en oneliner på, hvad "den grønne sø" gør for din virksomhed, så læs med her.

Mange ser i dag i retning af Public Cloud - nogle af lyst, andre af nød. Situationen kan være, at datacenteret står overfor fornyelse, og man ønsker ikke at binde kapital i et nyt datacenter. Public Cloud bliver vejen at gå, men så melder spørgsmålene sig: Er virksomheden i kontrol i forhold til såvel sikkerhed som økonomi? Er der lovmæssige udfordringer i at lægge data ud? Er der udfordringer med legacy applikationer? Ofte er Hybrid Cloud løsningen, men det kræver fortsat investering i eget hardware og efterfølgende udfordringer med administration på tværs af Private og Public Cloud.

Dén problematik kan vi nu løse med HPE GreenLake, så I får det bedste fra begge verdener. Fortsæt som herre i eget hus og få fuld fleksibilitet uden store kapitalbindinger:

  • Et nyt datacenter med fuld service
  • Elastisk kapacitet
  • Værktøjer til administration af det hybride setup
  • Uden kapitalbinding, men blot afregning af det månedlige forbrug

Sådan virker HPE GreenLake i praksis

Traditionelt ville man bestykke sit datacenter efter et forventet behov i levetiden. Det betyder overkapacitet i større perioder, eller med andre ord: man har bundet for meget kapital i sin løsning. Med en HPE GreenLake-løsning er processen og resultatet anderledes:

  1. Hardwaren bestykkes efter det aktuelle behov
  2. HPE tillægger derefter ekstra kapacitet, så der er noget at vækste i
  3. Man betaler kun for det, man bruger - eller det, man har aftalt som minimum
  4. Når behovet vokser, udvides kapaciteten automatisk
  5. Aftalen indeholder også fuld support og teknisk bistand
  6. Datacenteret står on-premises, men det føles som en Public Cloud-løsning

Og så er vi tilbage ved overskriften med referencen til den leasede bil. For det ville da være rart, hvis man undervejs på kør-selv-ferien kunne få bilen opgraderet med lidt flere hestekræfter. Havde bilen været en HPE GreenLake-løsning, var det muligt.

Er HPE GreenLake så for alle?

Nej, men det er relevant for alle virksomheder, der vækster og dermed har behov for udvidelse af kapacitet i datacentret. Kontakt os via nedenstående dialogboks for booking af et inspirationsmøde.

Læs mere om HPE GreenLake på hpe.com (engelsk)

Erfarne folk

Vi bruger ikke pre-sales, vi bruger vores konsulenter. Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Mød en af vores GreenLake-specialister

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.