HPE OEM

Teknisk vedligehold er ikke det eneste, man skal bekymre sig om, når man overvejer et OEM-partnerskab. Processer, relationer og priser skal vedligeholdes. edgemo kan nu melde Danmarks stærkeste OEM-partnerskab på banen sammen med HPE. Ingen dybe tallerkener, ingen dyre regninger – ingen spild af tid. Med standardisering til nederste detalje, kan du frigøre ressourcer i din it-afdeling og skabe mere værdi.

edgemo er HPE OEM-partner. Det betyder, at vi hjælper vores HPE OEM-kunder med at forædle HPE-produkter, så de kan videresælge dem som en integreret del af deres eget produkt, under eget brand. Forædling af HPE-produkter kan eksempelvis være klargøring, konfigurering, kabling, firmware-opdatering, test af servere og efterfølgende world wide support.

Ukompliceret og standardiseret

Har vi det hele? Er alle komponenter bestilt korrekt og leveret - til rette sted og pris? Har vi dokumenteret præcist og tilstrækkeligt? En simpel ting som at det bestilte kabel er for kort, kan forsinke leverancen unødigt. Hvis du først selv har stået med fx et rackskab og en bunke komponenter, som skal kables op, ved du, at der er relativt meget projektledelse omkring opgaven. Som OEM-kunde hos edgemo nyder du fordel af, at andre gør arbejdet for dig, så du har hænder fri til andre opgaver.

Du slipper for at starte fra bunden hver gang, din kunde bestiller en ny installation. Alt er standardiseret. Du skal ikke opdatere noget i dine tilbud, og du skal ikke bekymre dig om klargøring, konfigurering eller kabling. ”Standard, standard, Standard. Det er det helt væsentlige her” siger edgemo’s Claus Fogh Sørensen. ”Med et OEM-partnerskab kan du eksempelvis flytte tilbudsgivning og support fra din it-afdeling og over i jeres salgs- eller indkøbsafdeling”.

”Det er en ressourcekrævende opgave at drive og vedligeholde et OEM-program”, fortsætter Claus. ”Det kræver viden om HPE’s produkter og om de processer, man skal igennem for at opnå en standardisering. Og det er dét, vi bidrager med i edgemo. Vi fjerner kompleksiteten og standardiserer, så det bliver let for dig.”

Viden og værdi

edgemo har Danmarks mest opdaterede know-how inden for HPE OEM, og vi oparbejder en viden om din virksomhed, dens processer og jeres kunder. En OEM-partnerskabsaftale tilbyder stor fleksibilitet: I kan flytte rundt på tingene eller udvide jeres forretning på globalt plan – det påvirker hverken service eller jeres priser.

OEM – udvalgte fordele

edgemo og HPE’s partnerskabsmodel sikrer, at dine processer kører stabilt, og at du får frigivet ressourcer. Også de traditionelle OEM-udfordringer med fx SQL kan vi håndtere - det er nemlig muligt at licensere rigtigt og lovligt direkte i OEM-programmet.

  • Vi vedligeholder dine priser kontinuerligt.
  • Global pricing på support: Udvid eller flyt hvorhen du vil
  • Vi kabler og sætter i rack efter alle kunstens regler
  • Få installeret din egen software via VPN og frigør tid og plads
  • edgemo følger op på levering og projektplan
  • Levering på udpeget destination i udlandet – du sparer tid og plads
  • World Wide support, naturligvis 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.