Managed Services for Datacenter

Der er mange opgaver relateret til vedligeholdelse af et datacenter, uanset om det er placeret hos jer selv On-Premises, i skyen eller i et hosting center.

Applikations-servere skal vedligeholdes og virtuelle Windows-maskiner skal opdateres. Der skal løbende holdes styr på Cloud-forbruget. Office 365, Exchange online og Microsoft Teams skal administreres – og backup skal altid holdes kørende og kontrolleres. Hele tiden.

Ved siden af ligger bunken med opgaver, omhandlende levering af ny funktionalitet til brugerne. Hvad skal prioriteres: Driftsopgaver eller opgaver for brugerne?

Fleksibilitet og samarbejde

Ud fra din organisations behov sammensætter vi en aftale på de rette driftsservices fra vores servicekatalog, samt fastsætter den Service Level, der passer til jeres situation.

Vi leverer servicen inden for de aftalte reaktionstider, og der er mulighed for åbningstid 24/7 for kritiske Incidents.

Erfarne folk

Vores team af datacenter-specialister med stor erfaring i drift og vedligehold af komplekse miljøer, løser opståede Incidents og laver proaktivt systemvedligehold, så brugerne oplever et stabilt it-miljø.

Langeland Kommune

"Vores overgang til eksterne services har ikke betydet, at vi er blevet færre folk. Der er blot kommet nye roller og ansvarsområder – som er tidssvarende."

Tre leverancemodeller

"Ikke alle  passer den samme kasse" - der er forskel på udgangspunkt og behov. Især på datacenterområdet er der et tydeligt behov for at kunne skrue op eller ned for ydelsen, alt efter behov. 

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

   

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.