Arbejd hjemme - sikkert

Hjemmearbejdspladsen fik under Corona-krisen fået et uventet boost. En ny virkelighed, som stadig vil påvirke os i lang tid fremover. Men hvem har ansvaret for, at medarbejdernes hjemmenetværk er sikre? De ansatte eller arbejdspladsen? De fleste hjem er udstyret med IoT- og netværksenheder, som udgør en risiko, når brugeren logger på virksomhedens netværk hjemme fra spisebordet.

På samme tid ser vi også en mere mobil og omskiftelig måde at arbejde på. Vi ser virksomheder med ambitiøse vækststrategier. Det stiller alt sammen krav om et netværk, som kan følge med og omstille sig – og som man kan vokse med. Gerne uden, at du selv skal gøre en masse. Netværk fra Aruba kan gøre netop dét! Hvordan, kommer vi ind på herunder.

Guldgruber af faldgruber

Wi-fi-elpærer, netværksprintere, app-betjent el og varme eller endda gardiner. Og spilkonsoller i det uendelige. Dine kære kollegers hjemmearbejdspladser er omringet af IoT-enheder. Alle hændelser på et hjemmenetværk kan registreres via adgang fra et svagt led – det gælder også den aktivitet og trafik, som medarbejderen har på din virksomheds netværk.

Med Aruba’s intelligente netværk og ClearPass-løsning, er det hurtigt og let at konfigurere en Remote AP, så jeres data og adgang til jeres netværk er sikret. Igennem en automatisk og dynamisk segmentering tildeler det AI-baserede Aruba-netværk de rette adgange og roller til ansatte, gæster, maskiner og devices – i hjemmet og på arbejdspladsen.

Nyt arbejdsliv – nyt netværk

Sammen med Aruba har vi i edgemo øjnene på, hvordan måden, vi arbejder på, ændrer sig. Det samme gælder, hvor vi arbejder. Kort sagt: Brugerne flytter sig – men flytter netværket med? Her taler vi ikke kun om at arbejde hjemme. Det kan være fra toget, flyet, på besøg hos andre – hvor som helst. Aruba har skabt en intelligent netværksplatform, som rækker ud i fremtiden. Ikke mindst teknologisk, hvor de med blandt andet AI og Machine Learning har lagt sig forrest i feltet. Et fremtidssikret netværk, som tilpasser sig dynamisk til jeres virksomhed.

Du behøver ikke at have en eksisterende HPE- eller Aruba-installation. Aruba og ClearPass er markedets mest agile Multi Vendor-løsning, og det eneste, som ikke kræver en total udskiftning af eksisterende hardware. Man kan ofte starte på rejsen med den eksisterende infrastruktur, uafhængigt af producent. Du er i gang med det samme – og det AI-baserede netværk tilbyder fuld indsigt i al trafik på jeres netværk.

”Hvis du ikke ved, hvad der sker på jeres net – kan du heller ikke handle på det”.

”IoT-bølgen har sendt mange millioner flere IoT devices ud på vores netværk end dem, vi reelt bruger til at udføre vores arbejde, og derfor skal vi have indsigt for at kunne tildele de rette roller internt. I edgemo arbejder vi med Aruba’s fokus på netværk: Connect, Secure, Analyze, Act. Har du ikke indsigt, kan du heller ikke tage kontrol, men har du begge dele, kan du respondere på hændelser”, Flemming Lind Christensen, Infrastructure Specialist i netværk.

Vi anbefaler

I edgemo tror vi på gode netværk. Både mellem mennesker og på arbejdspladsen. Vi anbefaler Aruba, da det kan arbejde på alle eksisterende netværksmiljøer. Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med netværk i edgemo?

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.