Network & Security

I dag handler netværksløsninger om meget mere end at have adgang – at være på. Det er en selvfølge. Det handler også om at kunne bevæge sig i sit arbejde, uden at vigtige applikationer ryger af i svinget. Sikkerhed og kontrol er centralt – men din indsigt kommer før alt andet. Det er i dag en forudsætning for godt netværk og god forretning.

Man siger, at cirka 80% af alle trusler på et netværk kommer indefra. I edgemo har vi fokus på, at dit netværk skal være både agilt og sikkert. Tid er penge, så tendensen går imod at software-define og automatisere netværkene. Men sikkerhed er også penge, så dén må ikke ryge i svinget, bare fordi man sparer ressourcer på driften.

Indsigt, kontrol, respons

”IoT-bølgen har sendt mange millioner flere IoT devices ud på vores netværk end dem, vi reelt bruger til at udføre vores arbejde, og derfor skal vi have indsigt for at kunne tildele de rette roller internt. I edgemo arbejder vi med et tredelt fokus på netværk: Indsigt, Kontrol, Respons. Har du ikke indsigt, kan du heller ikke tage kontrol, men har du begge dele, kan du respondere på hændelser. Flemming Lind Christensen, Infrastructure Specialist.

Opgør med usikre kabler

”Traditionelt har de trådløse netværk været mere sikre end de kablede, men det arbejder vi i edgemo på at gøre op med – blandt andet via 802.1x authentication og tildeling af bruger-roller på det kablede netværk, hvilket vi har mulighed for med Aruba’s Clearpass-løsning”, siger Infrastructure Specialist, Flemming Lind Christensen.

Netværk til

Tvilum

”Det, der adskiller edgemo fra andre, er, at de forstår vores behov. I et projekt som dette, så ankom de med få medarbejdere, der forstod vores strategi, og gjorde tingene effektivt og nærværende.”

Der bruges mange ressourcer på at styre et netværk. Tænk blot på udfordringen med at flytte brugere og holde styr på, hvilken port i switchen, den enkelte bruger skal i. I edgemo har vi selv valgt en løsning og en tilgang, som simplificerer tingene: Ved hjælp af Aruba Clearpass, er det muligt at lave bruger-roller og forskellige policies, så man har et ”dynamisk” netværk, hvor brugere kan flytte sig, hvorhen de vil, sikkert og ukompliceret. Aruba Clearpass er også et sikkerhedskoncept, som sikrer, at der nemt kommer styr på jeres devices, på BYOD-strategien (Bring Your Own Device) og på jeres gæsters enheder.

Dynamiske løsninger, du kan vokse med

Vi bevæger os i alle størrelser og typer af virksomheder, når vi snakker netværk. Fra store datacentre til vvs-virksomheden med to ansatte – ingen er for store, ingen er for små. Vi går til tingene med lige stor respekt.

For at sikre bredden og de bedste netværksløsninger for vores kunder, har vi i edgemo valgt at gå med én producent: HPE Aruba. Men faktisk kan vi arbejde på alle typer af eksisterende løsninger, da Aruba er en 100% multivendor-løsning. Kernen i Aruba’s sikkerhedskoncept er Clearpass, som tilbyder markedets mest komplette indsigt i et netværk. Derudover kan det næsten tænke selv, kombinere on-premises og cloud – og skaleres i det uendelige.

Derfor HPE, Aruba og Clearpass!

  • Vi arbejder ikke i proprietære standarder, men i stedet i åbne
  • Aruba-netværk er multivendor-baseret og kan derfor implementeres på løsninger fra hvilken-som-helst producent
  • Clearpass profilerer selv dine enheder og  sikrer derved automatiseringen og det dynamiske netværk
  • Aruba er udråbt som LEADER i Gartner's og Forrester's netværks-kvadranter
  • Andre producenter kan ikke mixe on-premises og cloud-management, men det kan man med Aruba
  • Man kan vokse med et Aruba-netværk – det er skalérbart i det uendelige

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.