Overvågning på abonnement

Få køreklar overvågning på under én time. Fra 2 til 1600 servere. Tilpasset din drift.
Prøv NOC2go gratis i en måned

Overvågning skal spare forretningen tid. Tid til opsætning og opdatering af overvågning. Dét får du, hvis du abonnerer på vores overvågningsservice, NOC2go.

 • Giv ro til dine slutbrugere
 • Spar penge på din it-drift
 • Få overblik, som du kan give videre
 • Reagér hurtigt på relevante alarmer

NOC2go er baseret på Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) - med et overskueligt og brugervenligt webinterface. Hvor det normalt tager minimum fem dages implementering plus en dags månedligt vedligehold at holde SCOM kørende, kan NOC2go gøres køreklar på under en time.

NOC2go installeres som agent på jeres server. Følg jeres drift på pc, tablet, mobil eller storskærm og få tilpassede dashboards, der passer til jeres it-drift og lader ledelse og kolleger få en hurtig driftsstatus.

Cases

...

Jatak, lad mig prøve NOC2go gratis i 30 dage

Kom i gang med kun 10 trin

På under 1 time kan I være køreklar med it-overvågning. Det er gratis de første 30 dage og kører gnidningsfrit ved siden af jeres eksisterende overvågning.

 1. Opret dig hos edgemo Services via ovenstående formular eller kontakt os
 2. Hav følgende klar: En virtuel server og en servicekonto med adgang til at installere en service-agent på jeres servere
 3. Sørg for at portene er åbne mellem serverne, den virtuelle server og ud til os. Vi giver gerne portnumre, hvis I ønsker det.
 4. Når du er oprettet, sender vi et installationsscript, som du skal køre på jeres virtuelle server. Du får også et link med adgang til jeres managementportal
 5. Softwaren registrerer sig selv - du kan lige nå at lave en kop kaffe imens :)
 6. Log ind på jeres managementportal
 7. Efter cirka 10 minutter er den virtuelle server synlig på jeres managementportal. Så kan du installere agenter på jeres servere. Hvis I har mange servere, så send os en liste, så installerer vi agenterne gratis
 8. Nu er du klar. Alle relevante Windows OS’er og Help State-matrikker på jeres servere og netværksenheder er nu overvåget
 9. Profit – reagér på relevante alarmer og brug tid på forretningen i stedet for at bruge tiden på at installere og vedligeholde selve alarmsystemet.
 10. Vi kan faktisk ikke finde på et 10. trin. Det er bare nemt at komme i gang med NOC2go

Det er vores team af specialister med stor erfaring i implementering og vedligehold af overvågnings-løsninger, der står bag NOC2go. Tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål, ønsker, feedback, ris eller ros.

Se hvordan vi gør

I videoen herunder får du en intro til overvågning og til NOC2go, men også tips og tricks til din eventuelle eksisterende overvågning. Det er vores egne hardcore specialister, der er i studiet; folk med årelang erfaring på området. Videoen er fra vores webinar om overvågning, edgemocca: God overvågning

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.