NOC2go, Overvågning

Overvågning af servere, storage, netværk og applikationer er kendt for hurtigt at blive en dagligt forstyrrende faktor med unødvendige alarmeringer eller forkerte opsatte parametre i uoverskuelige dashboards. Det kræver ressourcer og erfaringer at sikre en velfungerende it-overvågning. Spar penge fra opsætning og opdatering af din overvågning ved at abonnere på edgemo's overvågningsservice, NOC2go. Køreklart på under 1 time, fra 2 til 1600 servere - tilpasset din drift.

Siden 2015 har NOC2go hjulpet adskillige organisationer med overvågning af flere tusinde servere, og NOC2go i dag er en af vores mest populære services, vi gerne tilbyder en gratis prøveperiode på.

NOC2go er en "elastisk" service, som følger med – både når infrastrukturen vokser og skrumper. Brugerne spænder fra 2 til 1600 servere. Derfor er servicen lige nyttig for store som små organisationer.

Med it-overvågningen leveret som en service er der ingen initial investering og ingen vedligehold af eget overvågningssystem. Fællesskabet med de øvrige abonnenter sikrer, at nye features kommer alle til gode, uden at kompromittere muligheden for personligt tilpassede views.

NOC2go er baseret på Microsoft System Center Operations Manager (SCOM). Med et overskueligt og brugervenligt webinterface. Hvor det normalt tager minimum fem dages implementering plus en dags månedligt vedligehold at holde SCOM kørende, kan NOC2go gøres køreklar på under en time.

NOC2go installeres som en agent på jeres servere, hvorefter edgemo’s serviceplatform indhenter oplysningerne og er baseret på Microsoft SCOM. I har altid har let adgang til de vigtige oplysninger fra de skræddersyede dashboards. De opdateres med information i realtid, og kan med fordel bruges til at vise driftsstatus på en storskærm – foruden naturligvis på mobilen, tablet’en og pc’en.

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i implementering og vedligehold af overvågningsløsninger står bag NOC2go.

Mjølner Informatics

"NOC2go er rent overblik med mulighed for at gå i detaljen. Og er der en fejl, så kommer det ikke kun med notifikationer, men også med løsningsforslag”.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.