NOC2go, Overvågning

Overvågning skal spare forretingen tid. Spar pengene fra opsætning og opdatering af din overvågning og abonner på edgemo’s overvågningsservice, NOC2go.

Køreklart på under 1 time, fra 2 til 1600 servere – tilpasset din drift.

  • Frigiv tid fra din it-drift.
  • Få overblik, som du kan give videre.
  • Reager hurtigt på relevante alarmer.
  • Giv ro til dine slutbrugere.

NOC2go er baseret på Microsoft System Center Operations Manager (SCOM). Med et overskueligt og brugervenligt webinterface. Hvor det normalt tager minimum fem dages implementering plus en dags månedligt vedligehold at holde SCOM kørende, kan NOC2go gøres køreklar på under en time.

Det installeres som agent på jeres server. Følg din drift på pc, tablet, mobil eller storskærm og få custom dashboards der passer til jeres it-drift og lader ledelse og kollegaer få en hurtig driftsstatus.

 

Cases og gennemgang

Vil du vide mere?

Udfyld felterne for at modtage vores priskatalog.

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i implementering og vedligehold af overvågningsløsninger står bag NOC2go.

Siden 2015 har NOC2go hjulpet adskillige organisationer med overvågning af flere tusinde servere, og NOC2go i dag er en af vores mest populære services, vi gerne tilbyder en gratis prøveperiode på.

NOC2go er en "elastisk" service, som følger med – både når infrastrukturen vokser og skrumper. Brugerne spænder fra 2 til 1600 servere. Derfor er servicen lige nyttig for store som små organisationer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

Section further down

 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.