NOC2go, Overvågning

Få køreklar overvågning på under 1 time, fra 2 til 1600 servere – tilpasset din drift.
Prøv det gratis i en måned.

Overvågning skal spare forretningen tid. Tid til opsætning og opdatering af overvågning. Abonner på edgemo’s overvågningsservice, NOC2go.

 • Giv ro til dine slutbrugere
 • Spar penge på din it-drift
 • Få overblik, som du kan give videre
 • Reager hurtigt på relevante alarmer

NOC2go er baseret på Microsoft System Center Operations Manager (SCOM). Med et overskueligt og brugervenligt webinterface. Hvor det normalt tager minimum fem dages implementering plus en dags månedligt vedligehold at holde SCOM kørende, kan NOC2go gøres køreklar på under en time.

NOC2go installeres som agent på jeres server. Følg din drift på pc, tablet, mobil eller storskærm og få tilpassede dashboards, der passer til jeres it-drift og lader ledelse og kollegaer få en hurtig driftsstatus.

Cases

Udfyld formularen og modtag prislisten

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i implementering og vedligehold af overvågningsløsninger står bag NOC2go.

Kom i gang med 10 trin

På under 1 time kan I være køreklar med it-overvågning. Det er gratis de første 30 dage og kører gnidningsfrit ved siden af jeres eksisterende overvågning.

 1. Sørg for, at du har en Virtuel Server klar og en servicekonto, der har adgang til at kunne installere en service-agent på jeres servere.
 2. Sørg for at portåbningerne mellem serverne, den virtuelle server og ud til os er åbne. Vi giver gerne portnumre, hvis I ønsker det.
 3. Bliv oprettet hos edgemo Services.
  Kontakt os via services@edgemo.com, ring på +45 69 89 88 00 eller udfyld kontaktformularen her, så ordner vi det på 2 minutter.
 4. Når I er oprettet, sender vi et installationsscript, som I skal køre på jeres virtuelle server. I får også et link med adgang til jeres managementportal.
 5. Softwaren registrerer sig selv. I kan måske lige nå at lave en kop kaffe imens.
 6. Log ind på jeres managementportal.
 7. Efter ca. 10 minutter vil jeres virtuelle server være synlig på jeres managementportal. Så kan I installere agenter på jeres servere. Hvis I har mange servere, så send os en liste, så installerer vi agenterne gratis.
 8. Nu er I klar. Alle relevante Windows OS’er og Help State-matrikker på jeres servere og netværksenheder er nu overvåget.
 9. Profit – reager på relevante på alarmer og brug tid på forretningen i stedet for at bruge tiden på at installere og vedligeholde selve alarmsystemet.
 10. Vi kan faktisk ikke finde på et 10’ende skridt. Det er bare nemt at komme i gang med NOC2go.

Stil endelig spørgsmål hvis du har nogen eller send os ønsker, feedback, ris og ros – vi udvikler os i takt med jer.

Se hvordan vi gør.

Formular til at prøve det gratis i en måned