Hyper Converged, HCI

Der ER meget arbejde i at optimere, vedligeholde og administrere it-infrastrukturen. Vejen mellem server og storage er lang og passerer gennem adskillige komponenter som SAN-switche, netværkskomponenter osv., der alle kræver konstant vedligeholdelse.

Det er der flere måder at tackle på. Kort fortalt får du ægte virtuel infrastruktur og slipper helt af med hele den traditionelle stack, og ikke mindst al den tid, der bruges på at vedligeholde og optimere den.

Alt administreres fra ét sted, og alle aktiviteter - fx oprettelse af nye virtuelle servers, snapshots, restores og clones m.m. - gøres nemt via få klik med musen direkte fra den administrations-platform, du allerede kender. SimpliVity integrerer sig nemlig direkte med din eksisterende HyperVisor-platform fx VMware Virtual Center.

Royal Arctic Line

”Vi fik fx skåret 75% af vores svartider. På et tidspunkt ringede en kollega vedrørende vores ERP-system og spurgte: Kan det passe, at systemet er blevet hurtigere? Og jo, det kunne godt passe! Det er nemlig dér, vi fik fuld udnyttelse af systemet. Det er noget, vi virkelig kan mærke”

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Reducér infrastruktur-footprintet

Ikke alene nedbringer SimpliVity komponenterne i din infrastruktur radikalt - typisk ses en reduktion af infrastruktur-devices med en faktor 10 - grundet global deduplikering og kompression af data over hele systemet, ses ofte op til en faktor 40-50 på storage-siden!

Det skyldes, at systemet altid kører inline deduplikering og kompression, men også fordi al storage er globalt og synligt fra alle noder i clusteret. I praksis betyder det, at hvis du har en virtuel Windows 2016-server, og laver en ny virtuel server med samme operativsystem, vil det alene være forskelle mellem den eksisterende server og den nye, der optager yderligere plads i clusteret.

Alle datablokke, der allerede er på systemet, genbruges ved blot at pege på disse og ikke genskrive dem. Det giver en meget effektiv udnyttelse af tilgængelig storage, og dermed en massiv reduktion af mængden.

Ikke mere backup-bøvl

"Rigtige mænd tager ikke backup" - Nej, og det behøver du heller ikke med en SimpliVity-infrastruktur, for det gør SimpliVity helt selv!

SimpliVity tilbyder fuldstændig automatiseret beskyttelse af data, fordi alle data minimum er refunderede over mindst 2 noder i clusteret. Alt styres via politikker for objekter eller datastores i clusteret som helhed.

Det eneste, du skal forholde dig til, er: backup'ens placering, frekvens, og antal gemte versioner. Og du kan nøjes med at sætte denne policy én gang, fx på et datastore. Alle objekter/virtuelle servere, der herefter placeres på dette datastore via din policy, er dækket af backup.

Ønsker du en manuel backup eller klon af en virtuel server, kan du til enhver tid blot højreklikke på en virtuel server og vælge backup, clone eller snapshot. Herefter skal du blot vælge backup-placering eller klon, så udfører SimpliVity den ønskede operation. Det tager cirka 1 minut pr. terabyte.

Udover den "indbyggede" backup-funktionalitet, tilbyder SimpliVity også fuldstændig disaster tolerance via indbygget stretch cluster-funktionalitet. Har du fx behov for 4 noder i dit nye cluster, kan du blot placere 2 noder på det ene site og 2 noder på det andet. Alle 4 noder vil stadig blot være et logisk cluster, og systemet vil selv detektere de 2 sites og sikre, at virtuelle servere altid findes med en fuld spejling mellem de 2 sites. Skulle man "tabe" det ene site, vil Hypervisor HA (high avalability) funktionaliteten efter få minutter starte de "tabte" maskiner op på det andet site.

Grossisten

"Vores krav var: Det skulle være nemt! Give overblik. Let at migrere. Fremtidsrettet på ubestemt tid og helst samlet på ét sted. Og back-up’en skulle køre nemt og næsten af sig selv. Så tænkte vi; er der overhovedet nogen, som kan dét der? Og ja, det kunne SimpliVity, HPE og edgemo i kombination."

Adaptiv Infrastruktur

SimpliVity er 100% adaptiv, og du kan både op- og nedskalere fuldstændigt efter behov - vel og mærke uden nedetid eller forstyrrelse af driften. Systemet varetager selv alle former for nødvendig reconfiguration og håndtering af data, uden behov for manuelt konfigurationsarbejde.

Migration til en lettere hverdag

Nu tænker du måske, at det vil kræve et meget omfangsrigt, dyrt og komplekst migrationsarbejde at komme fra din eksisterende infrastruktur til den nye hyper konvergerede verden. Det er på ingen måde rigtigt - HPE SimpliVity integrerer 100% i din eksisterende HyperVisor-infrastruktur som en ny compute og storage-ressource. Og via storage migration kan man i langt de fleste tilfælde migrere mellem eksisterende compute og storage til HPE SimpliVity-clusteret på helt normal vis, som var det mellem 2 datastores, eller 2 compute noder.

Faktisk benytter man ofte i VMware VDI setups at have traditionelle ESXi compute-noder uden for SimpliVity-clusteret, og blot agere ren compute, der benytter clusteret som storage backend. Det er optimalt, da VDI ofte stiller meget høje krav til rigelige mængder CPU power.

Abena

”Tingene fungerer bare, som de skal. Når sizingen er lavet, så er vi stensikre på, at produktet kommer hurtigt frem til det rigtige sted i verden med kabling og alt lavet kompatibelt og til topkarakter. Vi har et fantastisk samarbejde, og det betyder meget for os”.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.