Gør sikkerhedsopdatering nemt

Uden et effektivt patch management-system kan det være så bøvlet at sikkerheds-opdatere servere, at opgaven forsømmes - med konsekvenser for sikkerhed, effektivitet og oppetid til følge. Men det er nemt at gøre noget ved. Med en Azure Update Management workshop på kun 6 timer får I en funktionel og kørende Patch Management-løsning – med overblik og automatiseret patch.

Når vi forsømmer at patche serverne til nyeste version, opstår sårbare huller ind til vores forretningskritiske data, og risikoen for hackerangreb forøges betragteligt. Men det har også en effekt på det daglige arbejde med systemerne, da mangel på vedligehold gør, at systemernes performance ikke længere er optimal. Dét kan påvirke medarbejdernes effektivitet i form af unødvendige lange responstider eller ligefrem nedetid.

Vi er altså nødt til at patche serverne, men for mange organisationer er patch management en udfordring. Systemadministratorens opgave kan være uoverskuelig i et netværk med enorme mængder endpoints, styresystemer og apps. Derfor - set ud fra både et økonomisk og tidsmæssigt perspektiv - er et effektivt patch management-system uundværligt.

Et effektivt Patch Management-system

Patch Management-systemet, Windows Server Update Services (WSUS), kan opleves forældet og ikke længere så smidigt, eksempelvis på grund af den manglende mulighed for håndtering af forskellige patchvinduer. Erstatter du WSUS med det nyere Azure Update Management opnår du blandt andet et forbedret overblik over, hvilke servere der er patchet.

Benytter du Microsoft Endpoint Configuration Manager eller System Center Configuration Manager (SCCM), kan du med fordel integrere dette med Azure Update Management. Og hvis du udelukkende udfører Azure Update Management på din Automation Account, er løsningen så godt som gratis.

Med Azure Update Management får du:

  • En hybrid Update Management-løsning i Azure Automation til effektiv styring af operativsystemopdateringer til både Windows- og Linux-maskiner i Azure, i lokale miljøer og i andre cloud-miljøer
  • Et simpelt interface, der giver overblik over status for tilgængelige opdateringer på alle agentmaskiner og dermed styrer processen med installation af nødvendige opdateringer til servere
  • En domain-uafhængig løsning og dermed mulighed for update af både domain- og ikke-domain-tilsluttede servere
  • Mulighed for integration i Azure Monitor for alarmering i tilfælde af fejl i server patching
  • Mulighed for at tilvælge change tracking og inventory af servere.
  • Opdateringshåndtering er ca. 25 MB per måned per server

En god løsning på kun 6 timer

For at hjælpe dig og din organisation lidt på vej, har vi skabt Azure Update Management workshoppen. Det er en god og effektiv måde at komme i gang på. På kun 6 timer har I en funktionel Patch Management-løsning kørende med overblik og automatiseret patch. Gør det simpelt og kom i kontrol med opgraderingerne, så du undgår nedbrud.

Workshoppen indeholder desuden sparring omkring Patch management best practices, så du altid får en effektiv og sikker opgradering.

Azure Update Management workshop

Workshoppen kan gennemføres på 6 timer og indeholder:

  • Introduktion til Azure Update Management
  • Opsætning af Automation Account med Log Analytics workspace
  • Opsætning af en Update Deployment Schedule
  • Microsoft Monitoring Agent på op til 10 Windows Server

Forudsætning: Azure Subscription
Azure subscription til Azure Update Management kan leveres af edgemo

Tekniske forudsætninger for on-premises miljøer: Mulighed for at installere Microsoft Monitoring Agent på server.

Nem sikkerhedsopdatering

edgemocca

Kom forbi den virtuelle kaffemaskine sammen med Infrastructure Specialist, Jesper Buer, til en intro til Azure Update Management.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.