Identity & Security

At se på sikkerhed isoleret er utopi. Sikkerhed skal indgå i alle aspekter af en it-infrastruktur. Når vi alligevel giver det sit eget forretningsområde, skyldes det de løsninger og udfordringer, hvor sikkerhed er selve omdrejningspunktet.

Et af dem er Identity Management. I edgemo har vi valgt Microsoft's Identity Management som udgangspunkt for vores ydelser omkring sikkerhed og håndtering af interne og eksterne identiteter. 

”Vi tager det komplekse ud af identitetsprojektet med vores Identity Management. Det er ikke kun et produkt, men en leverancemodel. Vi støber et fundament, og bagefter får du vægge og tårne”
Søren Lassen, Infrastructure Specialist i edgemo.

Med Identity Management leverer vi en platform, som I selv kan operere på. Vi sidder ikke med jeres identitetsdata, derimod driver vi jeres platform og vedligeholder den konstant.

Flere af vores partnere - Microsoft især - indarbejder flere og flere sikkerheds-features i eksisterende produkter og løsninger. Ofte har du allerede adgang til en del via jeres eksisterende licensering. Måske er du ikke engang klar over det? Lad os se på det sammen.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services.

Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med services - egne og andres

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

   

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.