Consulting Services

Consulting Services udgør en stor del af edgemo-folket. Det er højt certificerede Infrastructure Specialists - konsulenter som fagligt og menneskeligt er med til at sikre vores solide plads i markedet.

At skabe værdi er helt indgroet i vores DNA. Som konsulent ved man, at it-sikkerhed er et helt afgørende emne for virksomheder, og det afspejler i høj grad den måde, man tænker og agerer. 

Derfor har vi på tværs af vores kompetenceområder fokus på at levere løsninger, som er både sikre og robuste. Samtidig tilgodeser vi de krav, der stilles i forhold til trusselsbilledet - og krav fra forordninger og regulativer.

Identity & Security er en lidt speciel faggruppe, som arbejder på tværs af alle vores forretningsområder. For at se på sikkerhed isoleret er utopi. Sikkerhed skal indgå i alle aspekter af en it-infrastruktur. Når vi alligevel giver det sit eget forretningsområde, skyldes det de løsninger og udfordringer, hvor sikkerhed er selve omdrejningspunktet.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Netop evnen til at tænke på tværs af eget fagområde har resulteret i, at edgemo har leveret mange komplekse løsninger hos private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. 
Se eksempler under vores Cases.

KOMPETENCEOMRÅDER

Eksempler

Antivirus, ATP
Azure Information Protection
Cloud App Security
Identity Management
MFA & Authentication

100% konsulenter

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater på grund af skarpere estimater og priser - og mere præcise køreplaner. Vi ansætter kun de bedste, menneskeligt og fagligt.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se udvalgte portrætter herunder – eller alle portrætter på Kontaktsiden.

Partnerskaber & certificeringer

Når vi certificerer os inden for vores fem forretningsområder, indgår sikkerhed som en naturlig del af certificeringen. Og vi er stolte af at have nogle af branchens højeste certificeringer - også inden for Identity & Security. Det giver adgang til eksklusivitet på løsninger og high-level support.

Vi deler vores viden

Med passionen for faget følger en naturlig trang til at dele ud af sin viden.

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services - foruden ovennævnte Consulting Services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.