Kritiske opdateringer til software (CVE)

Tilmeld dig via formularen herunder for at modtage en mail fra edgemo services, når der er kritiske opdateringer fra Microsoft, FortiNet og Citrix på de valgte produkter. Du får samtidig vores anbefalinger til håndtering.

Ønsker du at ændre i dit valg af produkter, du abonnerer på information om, bedes du udfylde tilmeldingen igen med alle de produkter, du fortsat ønsker at abonnere på.

Har du behov for hjælp til at håndtere sårbarhederne eller en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dit it-miljø opdateret mod sikkerhedstrusler, er du velkommen til at kontakte os på +45 6989 8800 eller operations@edgemo.com. Du finder kontaktdata på alle edgemo people her.

Du kan afmelde servicen igen ved at udfylde formularen i den blå boks under tilmeldingsformularen med den mailadresse, du tilmeldte dig med.

Tilmelding

Udfyld formularen herunder, så modtager du fremover automatisk kritisk information om dine valgte produkter.

Vil du ikke modtage beskeder om kritiske opdateringer?

Afmeld

For at afmelde servicen bedes du indtaste den mailadresse, du tilmeldte dig servicen med, og trykke Afmeld.

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i drift og vedligehold af komplekse miljøer, løser opståede incidents og laver proaktivt systemvedligehold, så brugerne oplever et stabilt miljø.