Identity Management

Et helt afgørende element i at sikre din it er at have kontrol over dine identiteter, altså de brugerkonti, I anvender i jeres systemer. Brugeridentiteterne er nøglen til at låse systemer op og er derfor den mest udbredte angrebsflade for brud på it-sikkerheden.

Tidligere opererede man ofte med separate brugeridentiteter for de enkelte systemer, men i dag ser vi i højere grad, at tingene integreres, så en unik identitet kan bruges til at låse flere systemer op. Men dét gør blot ondt værre. Heldigvis kan man indføre effektive tiltag for at sikre, at identiteterne bruges af de rette personer - fra rette sted og rette enhed. MFA og Authentication er et skridt på vejen, men det ændrer ikke ved, at en grundlæggende, effektiv håndtering af identiteter er helt afgørende. 

I edgemo har vi mangeårig erfaring i at etablere identitetsstyringsløsninger med fokus på højt automatiseringsniveau - på basis af Microsoft Identity Manager (MIM). Ad den vej kan vi opbygge identitetsprocesser og brugerstyring på tværs af platforme og applikationer, og vi har tunge kompetencer til at tilpasse og udbygge MIM-platformen til kundens behov.

En identitets livscyklus 

I edgemo arbejder vi ud fra, at identiteters livscyklus i høj grad kan sikres igennem automatiserede processer. På den måde sikrer man følgende: 

  • At identiteter er aktive på rette tidspunkt, og nedlægges automatisk, når de ikke længere skal anvendes
  • At identiteter er tildelt rette adgange – og overflødige fjernes, når disse ikke længere er relevante
  • At identiteter altid er up-to-date med rette stamdata

Som virksomhed opnår man den dobbelte fordel, at man sparer tid i den daglige it-administration samtidigt med, at kvaliteten og sikkerheden omkring it-identiteter højnes.

ID2go, Identity Management med edgemo

Igennem årene har edgemo etableret mange Microsoft Identity Manager-løsninger, og i den sammenhæng har vi observeret en række funktionsmæssige fællestræk, som kan danne basis - og fordele - for endnu flere. Vi har derfor udarbejdet vores eget koncept, ID2go, som er en (meget) hurtig måde at komme i gang med Identity Management på.

Vi arbejder altid inden for en kendt økonomi- og tidsramme, men samtidigt tilpasser og udbygger vi Microsoft Identity Manager-platformen med en række funktioner, som understøtter din organisations behov. 

ID2go

Med ID2go tilbyder vi blandt andet:

1. Automatiseret id-håndtering på basis af fx jeres HR- eller lønsystem

2. Håndtering af gæster og eksterne brugere

3. Automatisk håndtering af grupper på basis af organisationsdata

4. Præsentation af nøgleinfo om id-håndtering via PowerBI

Vordingborg Kommune

"Vi øger sikkerhedsniveauet markant, sparer tid og ressourcer i meget vidt omfang og gør arbejdsdagen nemmere og mere effektiv for kolleger på tværs af hele kommunen."

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.