Beskyt jeres firmadata i skyen

Hvordan beskytter I jeres firmadata i skyen mod uberettiget adgang? Har I overvejet Conditional Access med Multifactor Authentication? Så træk på vores erfaring! På kun 4 timer kan I have en fuldt funktionel Conditional Access-løsning inklusiv Multifactor Authentication, som er klar til udrulning i en pilotfase.

I takt med at flere og flere firmadata gøres tilgængelige i skyen, bliver det bydende nødvendigt at tænke sikkerhed videre end tilliden til afgrænsede netværk. Data kan tilgås fra hvor-som-helst - det kræver nye tiltag for at sikre mod uberettiget adgang.

Azure AD Conditional Access (CA) er designet til netop dette formål. Sammen med Multifactor Authentication (MFA), giver Conditional Access mulighed for at gøre adgangen til jeres data betinget af en lang række vurderinger, fx af brugerens identitet og den enhed, der benyttes.

Det giver også god mening i samme ombæring at overveje Self-service Password Reset (SSPR), der giver slutbrugerne mulighed for selv at nulstille kodeord, og derved undgå opkald til supporten. SSPR kan med fordel implementeres sideløbende med MFA.

En god løsning på kun 4 timer

Det behøver ikke at være så svært, som det måske lyder. Nedennævnte workshop er en rigtig god og effektiv måde at komme i gang på. På kun 4 timer kan I have en fuldt funktionel Conditional Access-løsning inklusiv Multifactor Authentication, som er klar til udrulning i en pilotfase. De implementerede CA-politikker giver jer samtidig en langt bedre fornemmelse af, hvad der er muligt med Conditional Access, så I let kan foretage eventuelle ændringer på et oplyst grundlag.

Azure MFA workshop

Conditional Access-baseret adgang og sikkerhed har ingen facitliste, men kan sammensættes på et utal af måder. Hvad der er smart for den ene virksomhed, er ikke nødvendigvis lykken for alle. Derfor er det vigtigt at man tænker sig grundigt om i implementeringsfasen, så man får håndteret alle tænkelige scenarier og samtidig giver slutbrugerne den mest strømlinede oplevelse, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Baseret på Microsoft's best practices samt løbende dialoger internt i edgemo, arbejder vi med, hvad vi kalder en prototype, som vi kan sætte op hos jer og gennemgå i fællesskab. Det er vores erfaring, at det er en rigtig god og effektiv måde at komme i gang på, da vi hurtigt får etableret en funktionel konfiguration af Conditional Access og Multifactor Authentication i jeres miljø, som I kan se på og forholde jer konkret til, forud for kontrolleret test og udrulning til slutbrugerne.

Workshoppen kan gennemføres på 4 timer og indeholder:

  • Introduktion til Conditional Access, inklusiv Multifactor Authentication og Self-service Password Reset
  • Gennemgang af edgemo's best practice/prototype for CA-baseret adgang
  • Opsætning af MFA og eventuelt SSPR
  • Opsætning af CA policies sammen med jer, hvis I ønsker det
  • Forslag til slutbruger-kommunikation og udrulningsplan

Licensforudsætninger: Azure AD Premium P1

Tekniske forudsætninger for on-premises miljøer:

  • Azure AD Connect synchronization
  • Hybrid Azure AD join er en fordel, men ikke et krav
  • Password writeback, dog kun hvis SSPR ønskes

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.