Ransomware Awareness Workshop

Til trods for sikkerhedstiltag bliver mange virksomheder alligevel ofre for cyberangreb - primært i form af ransomware, hvor data låses, ofte suppleret af datatyveri. Alt for mange er ikke parat til at modstå angrebet. Og skal man først opfinde sine modtræk midt under angrebet, mistes dyrebar tid.

Derfor spørger vi: Har I styr på jeres beredskabsplaner? Udover de åbenlyse fordele ved at have styr på sine beredskabsplaner for disaster recovery før angrebet, så kan planerne også være en stor hjælp, hvis I oplever "traditionelle" fejl i jeres it-infrastruktur.

I edgemo hjælper vi ofte virksomheder både før, under og efter angrebet - også globalt. Blandt andet var vi involveret i recovery efter verdens formodentlig største angreb - læs historien om Det "Perfekte" Angreb. Vi ved derfor, hvordan et ransomware-angreb opleves, og vi kender faldgruberne, de ramte virksomheder stødte på i forbindelse med disaster recovery uden beredskabsplan. Dén viden deler vi gerne ud af, så I har de bedste beredskabplaner klar og kan minimere skadernes omfang, når hackerne forsøger at ramme jer.

2,5 times besøg af edgemo's konsulenter

edgemo's erfarne konsulenter - dem vi sender ud, når en kunde melder om angreb - tilbyder nu en 2,5 times Ransomware Awareness Workshop. I får besøg af én af konsulenterne fra teamet, som deler ud af vores erfaringer fra angreb. I får blandt andet indsigt i, hvordan kendte fejltrin kan undgås - eksempelvis via beredskabsplanen samt via eventuelle tilretninger i datacenter- og backupløsningen.

Derefter tager I en fælles dialog om jeres specifikke situation og beredskabsplaner.
Efter workshoppen modtager I et dokument med alle guldkornene samt en Word-skabelon, der kan danne grundlag for eller inspirere til opbygningen af jeres egne beredskabsplaner.

Relaterede ydelser

Udover ovennævnte workshop kan vi anbefale at teste, om beredskabsplanen faktisk virker efter hensigten. Derfor tilbyder vi at trykprøve jeres beredskabsplan - eksempelvis som skrivebordsøvelser eller som hel eller delvist fysisk disaster recovery. Vi udfører også præventive eftersyn af datacenter og backupløsninger med fokus på modenhed i forhold til at modstå cyberangreb. Se vores øvrige relaterede ydelser:

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, modtager du løbende sikkerhedsrelaterede artikler m.m. Læs fx Disaster Recovery-artiklen "Vejen tilbage er vejen fremad" samt artiklen om it-sikkerhed i topledelsen.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.