Er it-miljøet sikkert nok?

Statistikken melder om utallige cyberangreb, og alle taler om sikkerhed. Men det kan være svært at navigere i det hav af løsninger, der alle påstår at beskytte optimalt, især hvis din arbejdsopgave ikke alene handler om virksomhedens it-sikkerhed. Træk på vores erfaring og få klarhed over jeres sikkerhedsniveau – få en baseline at arbejde ud fra.

I edgemo ser vi mange gode intentioner og eksempler på, at man køber dyrt ind på fine sikkerhedsystemer, som desværre placeres på en infrastruktur, hvor helt basale, men kritiske elementer i et setup ikke er på plads. Man designer ALTID sin sikkerhed nedefra.

Vi er blevet eksperter i ambulante udrykninger til redningsopgaver under ransomwareangreb. Det er ikke et forretningsstrategisk valg; vi rykker ud, fordi vores kunder får infrastrukturen ødelagt. Men vi vil ærligt talt hellere hjælpe dig til at etablere en grundlæggende it-sikkerhed. Fix the basics!

Security Review workshop

Formålet med workshoppen er at få klarhed over, hvor jeres eksisterende it-sikkerhedsniveau er – set i forhold til edgemo’s anbefalede basale sikkerhedsniveau (baseline). Under workshoppen identificerer vi svagheder og sårbarheder, og hvad der bør gøres noget ved. Der foretages ikke konkrete ændringer i it-infrastrukturen, der højner sikkerheden – denne opgave skal varetages efterfølgende, når I i ledelsen har aftalt, hvad der er vigtigst for jer. Sikkerhed kan være et bundløst hul at hælde ressourcer i – vi skal bruge kronerne til dét, der giver størst værdi.

Workshoppen er er ikke begrænset til en bestemt størrelse virksomhed, men målrettet organisationer uden en dedikeret it-sikkerhedsansvarlig, det vil sige en medarbejder, hvis funktion alene er at håndtere organisationens it-sikkerhed. Workshoppen tager typisk (og minimum) 2 dage, dog kan it-miljøet være så komplekst, at det ikke kan klares på 2 dage. Er der behov for at dykke ned fx udelukkende i AD'et, har vi andre ydelser, der alene dækker dét. Udfyld formularen i bunden af siden for at høre mere, eller kontakt os.

Måske har du læst vores historie ”Det Perfekte Angreb” og modtaget vores 10 Gode Råd i den forbindelse. Det er nogle af de elementer, vi ser på i Security Review workshoppen.

Workshoppen indeholder følgende:

Fælles gennemgang. Sammen med edgemo’s konsulent gennemgår du først jeres it-mijø med fokus på sikkerhed. Her danner edgemo-konsulenten sig et indtryk af jeres miljø, og i dialogen får du ”andre sikkerhedsbriller” på jeres it.

Vulnerability scan. edgemo opsætter penetration test, hvor vi scanner for mere end 50.000 sårbarheder, fordelt på en ekstern penetration test, som scanner jeres offentlige IP-adresser, samt en intern penetration test, som scanner jeres interne IP-adresser. Formålet at finde konkrete sårbarheder både internt og eksternt.

Password strength test. Her testes passwords i jeres Active Directory. Formålet er at validere styrken af jeres password policies for i sidste at begrænse brugen af svage password i jeres it-miljø.

Rapport. edgemo-konsulenten udarbejder på baggrund af dialog og tests en rapport over identificerede sårbarheder og svagheder, som også indeholder anbefalinger til et højere niveau af sikkerhed – en baseline at arbejde ud fra.

Forvent ikke at få en vurdering af fx jeres egenudviklede produktionsløsning, telefoniløsning eller jeres ERP- og database-opsætning. edgemo er specialister inden for 5 fokusområder – det er her, vi kan gøre en forskel for dig.

Next step?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres it-sikkerhed. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Benyt formularen herunder eller kontakt os direkte på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.