Modern Workplace & Devices

Kernen i en personlig, moderne arbejdsplads er det device, som du eller dine brugere vælger at udføre et arbejde igennem – og den infrastruktur, I har valgt at drive forretning igennem.

Vi tilbyder markedets skarpeste – og mest entusiastiske – konsulenter på Modern Workplace og landets hurtigste håndtering af enheder. I årevis er vi gået forrest med nye, abonnementsbaserede services, hvilket i dag placerer os i toppen af dansk hardwaresalg.

Modern Workplace

Modern Workplace er ikke bare Windows, Office 365 og Intune. Det favner bredere, og essensen er produktivitet og at skabe resultater. Dertil kommer fokus på en god brugeroplevelse, høj sikkerhed og effektiv administration.

Dit eget og dine brugeres arbejde foregår på tværs af flere devices og platforme, og med Modern Workplace kan du tilbyde fleksible og moderne redskaber ved at lægge dele af jeres arbejdsbyrde ud i skyen. Cloud’en er nøglen her, og du vælger selv i hvilken grad. Vi hjælper dig til at få basics på plads.

Vi plejer at sige, at Modern Workplace er enden på ”plejer”, men også begyndelsen på en ny forståelse af it.

Alle er nødt til at sætte sig ind i det, for det er et bombardement af opdateringer. Selv konsulenter på området synes, det er svært - og de holder endda hele tiden øje. Udviklingen har allerede fået den konsekvens, at der er et underskud af konsulentkompetence på området. Automatiseringen og forretningsforståelsen kræver nemlig helt nye kompetencer. Vores tilgang er derfor, at vi kan ikke gøre det for jer – vi kan gøre det MED jer

Devices

edgemo er ikke gift med en ideologi om, hvilken type device du bør bruge. Alle  arbejder forskelligt, alt efter opgave. Derfor er vores udgangspunkt din og brugernes oplevelse. 

Vi tilbyder den ultimative brugeroplevelse. Markedets bedste – fra bestilling til ibrugtagning. Vores eget store lager og klargøring ligger i Hinnerup, få meter fra vores SCCM-konsulenter. Det gør samarbejdet nemt.

Læs mere om hvordan vi - via vores unikke Orchestrated API-løsning - har gjort det billigere og langt hurtigere at håndtere devices, uanset om du er en lille organisation eller i enterprise-klassen.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. 

Eksempelvis har vi udviklet en unik platform til levering af færdigkonfigurerede pc’er, smartphones og tablets. Servicen giver dig, i kombination med andre edgemo services, mulighed for at outsource hele logistikken og den softwaremæssige vedligeholdelse omkring enhederne.

Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

   

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.