Autoriseret Apple-forhandler

Når vi giver medarbejderne mulighed for at arbejde med værktøjer, de elsker, inspireres de til at levere deres bedste. Styrk dine brugere og transformér måden, I arbejder på, med Apple-løsninger til organisationer af alle størrelser.

Apple-enheder er bygget ud fra devisen om at skabe en fantastisk brugeroplevelse. Nøjagtig som Apple, så tror vi i edgemo på, at brugeroplevelsen kommer først. Men den må ikke gå på kompromis med kravene til sikkerhed og drift. I edgemo er vi specialister i at levere, integrere og drive Apple i alle størrelser organisationer. Vores fokus er klar: Vi vil skabe produktivitet ved hjælp af slutbrugeroplevelser.

Apple's autorisering af edgemo betyder, at vi opfylder Apple's strenge krav blandt andet til uddannelse. Vi kender Apple-produkterne ud og ind, og vi er - sagt med slet underdrivelse - ret begejstrede for, hvad Apple's produkter og services kan gøre for brugerne. I fællesskab skaber vi den rette løsning, baseret på jeres behov og med en klar fokus på slutbrugeroplevelsen – bygget på edgemo's Services og Apple-enheder. Vestas' Vice President for Global IT, Troels Fleckenstein, siger det så godt i vores fælles case story:

”Vi har næsten 80.000 vindmøller installeret over hele verden. Vi vokser i rasende fart. Vi skal optimere vores processer inden for tre vigtige områder. Sikkerhed, hastighed og skala. Og Apples teknologi leverer på alle tre områder.”

Bæredygtig og klog investering 

Apple-enheder har en høj gensalgsværdi og holder i mange år. Derfor tilbyder vi at købe jeres gamle Apple-enheder. Vi sørger for datasletning og at enhederne får et nyt liv på godkendte markeder. Det er både miljømæssigt og socialt bæredygtigt - og sikrer samtidigt brugerne en fornuftig adgang til nyeste Apple-teknologi.

Apple Business Manager - Apple’s udrulningsplatform - hjælper også til bæredygtig genanvendelse, foruden overblik og brugervenlighed. Her implementeres og administreres Apple-enhederne nemlig zero-touch og over-the-air - nemt og simpelt! Det erfarede energi- og telekoncernen, Norlys/eniig da vi hjalp dem med at lægge løsningen ovenpå deres Mobile Device Management-system (MDM). 

"Det er bare godt det her, og vi kan nu let omgå en opfattelse af, at alle per definition bare skal have nye top-devices fra Apple – nu kan vi tilbagerulle og klargøre brugte enheder, så de kører som nye”, udtaler It Driftschef, Flemming Hvid Kristensen, i vores fælles case story.

Den minimale support, høje gensalgsværdi og de fleksible finansieringsmuligheder giver alt sammen en lavere TCO. Vi mener, at det er en klog investering. Læs og download Apple's pdf om Smart Investment

Det er nemt og simpelt at implementere og administrere Apple-enheder i alle typer virksomheder. Med Apple Business Manager gøres det hele zero-touch og over-the-air.

Apple-enheder arbejder gnidningsfrit sammen med din eksisterende infrastruktur og applikationer. Hvad enten du kører Microsoft Office 365 eller SAP vil dine brugere opleve en moderne arbejdsplads. Uden problemer.

Apple-enheder er “Secure by design”. Konstant kryptering, indbygget sikkerhed, regelmæssige opdateringer og indbyggede foranstaltninger mod udefrakommende trusler sikrer dine data. Som kun Apple kan det.

Apple-enheder byder på kraftfuld hardware og intuitiv software. Designet til produktivitet. Understøttet af virksomhedsspecifikke apps fra App Store eller dem, I selv udvikler.

Større effektivitet og motivation

Ét er bæredygtige investeringer og nem administration, men når det går hånd i hånd med større effektivitet og motivation hos medarbejderne, er gevinsten til at tage at føle på. Vestas sparede over 400.000 mandetimer og millioner af dollars årligt med deres overgang til en ren Apple-platform på mobile enheder. 

”Vi har 24 fabrikker over hele verden. Ved at implementere iPhone og iPad har vi forbedret effektiviteten. Og hver lagermedarbejder har sparet op til en time om ugen. Vi har oplevet en større motivation, fordi teknologien ikke er i vejen. Men derimod hjælper dem.” udtaler Troels Fleckenstein, VP i Vestas Global IT, i vores fælles historie.

Mange medarbejdere foretrækker iPhone, iPad og Mac, fordi de styrker produktivitet, kreativitet og samarbejde. Lader I medarbejderne selv vælge deres arbejdsredskab? Prøv det - det er nemmere end nogen sinde at købe, implementere og drive Apple-enheder. Læs og download Apple's Choice guide som pdf. 

Kære administrator...

Uanset om din virksomhed er lille eller stor er det nemt at implementere og administrere Apple-enheder ved hjælp af Apple Business Manager. Vi er nødt til at tage de mobile enheder seriøst nu - på grund af slutbrugeroplevelsen og adgangen til virksomhedens data. Vi skal tage stilling til, hvordan vi styrer enhederne, beskytter vores data – og hvordan vi håndterer support og vedligehold. Med Apple Business Manager har du styr på alt med et par klik - og har din virksomhed fem brugere og opefter, så er denne platform din bedste ven.

Apple-enheder har indbygget teknologi, der gør, at de kan administreres med et MDM-/EMM-system. Trådløst. Tilmeldt enten af brugeren, eller via Apple Business Manager. Vi mener det er fundamentalt at have et MDM-/EMM- værktøj, og vi kan hjælpe med etablering og drift via vores erfarne edgemo-people indenfor Microsoft Intune. Uanset om det er iPhone, iPad eller Mac.

Support: For at understøtte Apple til erhverv findes der en række muligheder, lige fra den udvidede AppleCare OS Support, til hardware support via AppleCare+ for Mac til den AppleCare for Enterprise. Uanset behov kan vi sikre både brugere og it-afdelingen de rigtige redskaber.

Forsikring: Med vores forsikringspalette til Apple-enheder er du sikret skader opstået ved hændelige uheld, tyveri, m.m. Forsikringen dækker i hele verden og sikrer at enhederne bliver serviceret af en Apple Autoriseret Service Provider. Hver gang. Foruden de praktiske fordele og bæredygtigheden, vil forsikringen bidrage til en bedre budgetforudsigelse og frigørelse af tid og ressourcer i virksomheden.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.