Azure Virtual Desktop

Har du behov for at give jeres brugere hurtig og sikker adgang til jeres applikationer og data, uanset lokation og enhed? Så kan Virtual Desktop - den moderne, agile og sikre arbejdsplads - være løsningen.

Azure Virtual Desktop (AVD) er en desktop- og app-virtualiseringstjeneste, der kører i Azure. Den er nu tilgængelig for alle og giver virksomheder og organisationer ekstern adgang til applikationer, der kører på Windows 7- eller Windows 10-baserede klientoperativsystemer.

Azure Virtual Desktop løser mange af de udfordringer, vi møder, når brugerne skal have adgang til applikationer og data. Og den er som skabt til organisationer, der ønsker brugervenlig adgang med en sikker, fleksibel og centraliseret styring af Windows Desktop og tæt integration med Office 365 samt andre Azure-baserede workloads.

Derfor skal du vælge Azure Virtual Desktop

Verden og kravene til vores virksomheder er i konstant forandring. Det kræver en stor omstillingsevne og en it-afdeling, der kan håndtere fordringer om forbedret it-sikkerhed, mulighed for at kunne arbejde hjemmefra eller på farten samt adgang til at arbejde med løsninger i skyen. Mange oplever et behov for at give medarbejderene sikker fjernadgang eller for at kunne anvende virksomhedskritiske legacy-applikationer i skyen - samtidig med at de skal være mere omkostningseffektive.

Utallige virksomheder har taget første skridt til at migrere applikationer til Azure - og lige så mange støder på udfordringer, når det kommer til legacy-applikationer eller adgang for eksterne. Mange legacy-applikationer er ikke skabt til at køre over netværk med høj latency. Det skaber udfordringer, når man ønsker at kunne arbejde hvor-som-helst, når-som-helst og fra en hvilken-som-helst enhed.

Med Azure Virtual Desktop, kan du installere jeres legacy-applikationer på en desktop i skyen og tilgå dem fra en hvilken-som-helst enhed, på en sikker og fleksibel måde.

5 gode grunde til at vælge Azure Virtual Desktop

 1. Simpelt og hurtigt at sætte op, vedligeholde og skalere
 2. Højeste sikkerhed fordi løsningen altid er opdateret og er en del af Microsoft's sikkerhedspakke
 3. Den bedste og billigste Windows 10 med Windows 10 Multi-session
 4. Betal kun for det, du bruger
 5. Fuld integration til Citrix Virtual Apps & Desktop

4 gode grunde til at vælge edgemo

I har måske allerede adgang

For at få adgang til Windows 10 single session og multi session og Windows 7 med 3 års ekstra support - via Azure Virtual Desktop - skal I have en af følgende licenser:

 • Microsoft 365 E3/E5
 • Microsoft 365 A3/A5/Student Use Benefits
 • Microsoft 365 F1
 • Microsoft 365 Business
 • Windows 10 Enterprise E3/E5
 • Windows 10 Education A3/A5
 • Windows 10 VDA per user

For at få adgang til Windows Server 2012 R2, 2016 og 2019, skal I have følgende licens:

 • Remote Desktop Services (CAL) med SA

Erfarne folk

Vi bruger ikke pre-sales, vi bruger vores konsulenter. Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.