Consulting Services

Consulting Services udgør 40% af edgemo-folket. Det er højt certificerede Infrastructure Specialists - konsulenter som fagligt og menneskeligt er med til at sikre vores solide plads i markedet.

Modern Workplace & Devices er en stor specialiseret faggruppe, som dog arbejder på tværs af forretningsområder og uden siloer. Området dækker brugeroplevelse, sikkerhed og administration på Windows, Android og Apple - hvad end din løsning er On-Premises, hybrid eller i skyen.

Halvdelen af vores infrastructure specialists har kernekompetencer inden for administration og vedligeholdelse af PC-miljøet og Citrix-miljøet. Kompetencer og profiler, som er stærkt efterspurgt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Netop evnen til at tænke ud af boksen har resulteret i, at edgemo har leveret mange komplekse løsninger hos private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. 
Se eksempler under vores Cases.

KOMPETENCEOMRÅDER

Eksempler

Azure AD, Apple DEP / VPP
Android zero-touch enrollment
Co-Management, Conditional Access
Device Management
Hardwarecertificering
MFA, SSPR, PowerShell
Software packaging
SCCM, Intune, MDT,
Windows, Windows Autopilot

100% konsulenter

Vi bruger ikke pre-sales, vi bruger vores konsulenter. Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater på grund af skarpere estimater og priser - og mere præcise køreplaner.

Vi har ingen junior- og seniorkonsulenter, men ansætter kun de bedste, menneskeligt og fagligt.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se udvalgte portrætter herunder – eller alle portrætter på Kontaktsiden.

Partnerskaber & certificeringer

Vi er stolte af at have nogle af branchens højeste certificeringer inden for Modern Workplace & Device-området. Det giver adgang til eksklusivitet på løsninger og high-level support.

Certificeringer og passion følges ad. Eksempelvis udpeger Microsoft hvert år få, nøje udvalgte ildsjæle og betitler dem Microsoft Most Valuable Professionals (MVP). Og Danmarks eneste Windows MVP, Jesper Nielsen, er ansat i edgemo.

Vi deler vores viden

Med passionen for faget følger en naturlig trang til at dele ud af sin viden.

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services - foruden ovennævnte Consulting Services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.