Consulting Services

Consulting Services udgør en stor del af edgemo-folket. Det er højt certificerede Infrastructure Specialists - konsulenter som fagligt og menneskeligt er med til at sikre vores solide plads i markedet.

Modern Workplace & Devices er en stor specialiseret faggruppe, som dog arbejder på tværs af forretningsområder og uden siloer. Området dækker brugeroplevelse, sikkerhed og administration på Windows, Android og Apple - hvad end din løsning er On-Premises, hybrid eller i skyen.

Halvdelen af vores Infrastructure Specialists har kernekompetencer inden for administration og vedligeholdelse af PC-miljøet. Kompetencer og profiler, som er stærkt efterspurgt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Analyse og validering
  • Rådgivning, design og Proof of Concept
  • Implementering, migrering og optimering
  • Driftsbistand

Netop evnen til at tænke ud af boksen har resulteret i, at edgemo har leveret mange komplekse løsninger hos private og offentlige organisationer – store som små, inden- som udenlandske. 
Se eksempler under vores Cases.

KOMPETENCEOMRÅDER

Eksempler

Azure AD, Apple DEP / VPP
Android zero-touch enrollment
Co-Management, Conditional Access
Device Management
Hardwarecertificering
MFA, SSPR, PowerShell
Software packaging
SCCM, Intune, MDT,
Windows, Windows Autopilot

100% konsulenter

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater på grund af skarpere estimater og priser - og mere præcise køreplaner. Vi ansætter kun de bedste, menneskeligt og fagligt.

I en serie portrætter giver vi dig indblik i menneskene bag edgemo under fællestitlen: Mød en edgemo. Du får et indblik i både faglighed og personlighed, for det gi'r svært god mening at fortælle, hvem det er, du får, når du handler med os. Se udvalgte portrætter herunder – eller alle portrætter på Kontaktsiden.

Vi deler vores viden

Med passionen for faget følger en naturlig trang til at dele ud af sin viden.

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services - foruden ovennævnte Consulting Services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se et udpluk af vores koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.