Grøn it: God forretning

I edgemo har vi øje for it, som kan støtte og skabe god forretning. Vi holder også øje med, at det ikke belaster miljøet. For it-udstyr kan nemt leve flere liv og dermed indgå i et kredsløb - et modsvar på brug-og-smid-væk-kulturen. Ved at anlægge en cirkulær tankegang kan I skåne miljøet OG tjene penge på jeres brugte udstyr.

FN’s Verdensmål forklarer det tydeligt: Vi skal ALLE tage ansvar for miljøet. Og handling er påkrævet lige nu. Derfor skal vi gentænke måden, vi bruger og forbruger it. Og at gentænke betyder at genanvende – give det nyt liv. Vores globale Device Management Service indtænker Lifecycle Management på udstyr helt fra start. Med Secure It Recycling og Waste Management kan I etablere en ny og markant grønnere profil.

Sådan foregår det: Automatiseret genbrug

I Recycling og Lifecycle Management ligger et naturligt fokus på at nedbringe lavpraktik og øge produktiviteten. Derfor er en stor del af servicen automatiseret. I får besked om udløb og fornyelser og modtager emballage til forsendelse. Derefter sørger vi for, at jeres udstyr bliver afhentet – uanset hvor i verden, udstyret befinder sig! Dén vej sikrer vi også, at udstyret transporteres så miljøvenligt som muligt.

En bæredygtig forretning - som også er økonomisk bæredygtig - er et win-win for alle. Det er vigtigt for os, at jeres grønne investeringer også skaber forretning: Derfor skaber vi et markant økonomisk udbytte for jer. Vi ser ofte tilbagekøbspriser på 10-15% af investeringsprisen – et udbytte som eventuelt kan benyttes til en reinvestering.

Få et tilbud

Kontakt os på +45 6989 8800 / info@edgemo.com, tag direkte fat i din yndlings-edgemo eller udfyld formularen i bunden af siden, så vender vi fluks retur til dig for en dialog om behov og muligheder.

Hvilket udstyr kan genanvendes?

Som udgangspunkt køber vi alle it-relaterede produkter. En forudsætning er dog, at det fortsat er funktionsdygtigt og i en rimelig kosmetisk stand. Vi har aftagere til alle af de nedenstående produkttyper – uanset producent:

  • Bærbare og stationære pc'er
  • Smartphones og tablets
  • Servere
  • Storage- og backupudstyr
  • Netværksudstyr

Kan alt it-udstyr genbruges? Nej! Hvis vi modtager brugte produkter, som ikke kan genanvendes, sørger vi for, at de bortskaffes miljøkorrekt gennem vores erfarne ISO 14001-certificerede samarbejdspartnere.

Hvad med vores data?

I edgemo blev vi i 2022 sammen med vores nye kolleger i edgemo green en del af Danoffice IT. Netop edgemo green er specialister i bæredygtigt genbrug af it-udstyr, og de har implementeret et ledelsessystem for informationssikkerhed. Der er med andre ord styr på tingene. For at sikre overholdelse af de interne sikkerhedsmæssige krav, foretager vi regelmæssige egenkontroller, som årligt auditeres.

Derfor slår vi fast: Jeres data er sikre! Vi gennemfører datasletning på det brugte it-udstyr. I forlængelse af datasletningen udleveres en samlet datasletningsrapport samt eventuelt særskilt certifikat på hvert enkelt databærende medie. Vi bliver betroet det data, der ligger på det it-udstyr, vi afhenter og behandler. Det stiller store krav til gensidig tillid og i særdeleshed til overholdelse af GDPR. Vi garanterer 100% destruktion af al data på genanvendt udstyr.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.