Local Admin Service

Brugerne vil have fuld frihed til at installere applikationer og tilpasse PC’en. Den sikkerhedsansvarlige vil begrænse brugerens muligheder for at kompromittere sikkerheden. Og it-administratoren ønsker styring over PC-miljø’et, uden at driftsopgaverne besværliggøres.

Den gode nyhed er, at det faktisk kan lade sig gøre at opfylde ønskerne via Local Admin Service - et værktøj, der gør det muligt for ikke-administrative brugere at få lokale administratorrettigheder (Elevations) i en given periode (Grace Period).

Aktiviteter logges i PC’en, og Event log kan indsamles via Windows Event Collector-servicen. Local Admin Service kan også vise grundlæggende oplysninger om computeren og brugeren.

En del af SOFT2go

I edgemo er administration og vedligeholdelse af PC-miljøet et af vores store fokusområder. Halvdelen af vores infrastructure specialists har kernekompetencer inden for dette område. Kompetencer og profiler, som er stærkt efterspurgt.

Derfor skabte vi i 2013 en paraply af værktøjer og services til installation og opdatering af applikationer i PC-miljøer under fællesbetegnelsen, SOFT2go. Vi ramte et stort behov i markedet, så SOFT2go i dag er en af vores mest populære services, vi gerne tilbyder en gratis prøveperiode på.

Få adgang til Local Admin Servicen via et abonnement på SOFT2go.

SOFT2go

Opgaverne omkring installation og opdatering af applikationer på PC-miljøer og i Citrix-miljøer kræver manpower og en veludstyret værktøjskasse. Men du kan lette it-administratorens byrde og optimere opgaverne omkring administration og vedligeholdelse af pc-miljøet ved at abonnere på værktøjer og services.

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i vedligehold og deployment af applikationer står bag Local Admin Service og SOFT2go. Vi udvikler også selv værktøjerne. Servicen indgår i vores Managed Services, og når vi implementerer nye miljøer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.