Managed Services, Device Management

At vedligeholde PC’er er og har altid været en af de store opgaver i enhver it-organisation. Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig? Nu kan du holde jeres PC’er og smartphones opdaterede med vores services med det lidt kringlede navn: Managed Services for Device Management.

Du kender sikkert situationen. I har lige fået nye PC’ere, og brugerne får løbende nye smartphones. Alt er nyt, men så kommer der fem nye medarbejdere, Microsoft kommer med Windows-opdateringer, applikationerne skal konstant sikkerhedspatches, og der er også ønsker om nye applikationer. At vedligeholde PC’ere er og har altid været en af de store opgaver i enhver it-organisation.

Få det som en service

Managed Services for Device Management fra edgemo er kendetegnet ved fleksibilitet og samarbejde og gør dig i stand til, på nem og enkel vis, at holde jeres PC’er og smartphones opdaterede. Vi opdaterer dit SCCM- eller MDT-miljø, optimerer Intune og opdaterer jeres applikationer samt overvåger, at jeres samlede deployment-miljø er kørende.

Ud fra jeres behov og vores servicekatalog sammensætter vi en aftale, som giver jer de driftsservices, I har brug for, samt fastsætter den Service Level, som passer til jeres situation.

Vi leverer servicen inden for de aftalte reaktionstider, og der er mulighed for 24/7 åbningstid for kritiske incidents.

Erfarne folk

Vores faste team af Device Management-specialister - med stor erfaring i drift og vedligehold af komplekse PC- og smartphone-miljøer - løser opståede incidents og laver proaktivt systemvedligehold, så jeres brugere oplever et stabilt it-miljø.

edgemo service

SOFT2go

Læs også om mulighederne med en SOFT2go-aftale. SOFT2go er vores paraply af værktøjer og services til installation og opdatering af applikationer i PC-miljøer og Citrix-miljøer.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.