Inspirationsworkshop

Kan I opnå større effektivitet, kapacitet, agilitet eller bedre økonomi ved at arrangere infrastrukturen mellem bruger og system anderledes? Prøv en gratis 2-timers workshop med en af edgemo's erfarne infrastrukturspecialister!

Når vi taler om moderne digitale arbejdspladser, vender vi den traditionelle it-tankegang på hovedet. Hvor vi før tænkte system først, har vi nu fokus på brugeren. For med bruger-først-perspektivet opnår vi flere direkte forretningsmæssige fordele – fordi vi kommer tæt på dér, hvor it gør størst forskel.

Når sagsbehandleren har samtale med borgeren, når lægen er på stuegang, når chaufføren kører ud med leverancen, når kunden betjenes i butikken, eller når projektgruppen samarbejder om projektet. Her gør it en kæmpe forskel i opnåelse af effektiv administration, sikkerhed og den gode brugeroplevelse, hvilket medfører fx styrket kapacitet og økonomi. Det handler om at få brugeren i kontakt med virksomhedens systemer via rækken af applikationer og devices.

Denne anskuelse lægger vi over disse fire komponenter: Brugere, Devices, Systemer og Data - tilsammen danner det rygraden i edgemo’s Modern Workplace-tankegang.

Kort tid – stort udbytte

Ovenstående er udgangspunktet for vores Modern Workplace inspirationsworkshop. Med en af vores erfarne infrastrukturspecialister som guide, tager vi udgangspunkt i jeres systemer, hvordan de leveres ud til brugeren og på hvad. Hvordan foregår det i dag? Er det sikkert? Giver det udfordringer?

Kan man opnå større effektivitet, kapacitet, agilitet eller bedre økonomi ved at arrangere infrastrukturen mellem bruger og system anderledes? Vel at mærke med teknologier og koncepter, der altid tager sit udgangspunkt i, at brugeren får en mere optimal hverdag og systemoplevelse.

Workshoppen varer typisk et par timer og bærer ingen konsulentomkostning for jer.
Resultatet på dagen vil være en overordnet step-by-step-guide til, hvordan I kan arbejde videre med at implementere en sikker moderne digital arbejdsplads med sammenhæng fra bruger til system.

Kontakt os via nedenstående dialogboks for booking af en inspirationsworkshop.

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.