Software management på abonnement

Moderne it-drift kræver opmærksomhed, og det kræver man power. Men ressourcer til softwarepakketering, vedligehold og sikkerhed kan tages ud af den daglige drift: De kan automatiseres og lægges ud i en service, så I kan fokusere på udvikling og forretning!

Vi var blandt de første i Danmark til at tilbyde Software Management som en service - under navnet, SOFT2go. En service, som i dag er en foretrukken løsning for mange danske og globale selskaber.

Vores kunder slipper for at vedligeholde tung specialistkompetence internt. I stedet abonnerer de på vores 15 pakke-konsulenters support og stærkt efterspurgte kompetencer inden for automatisering og vedligehold af softwarepakker. Og der er god grund til at holde skarpt øje med opdatering af software...

41% af alle angreb går via inficeret eller uopdateret software

Dette er ikke et fun fact! Det gør det blot tydeligt, at opdatering og vedligehold af virksomhedens software og applikationer i dag har kritisk betydning for it-sikkerheden. Men tingene hænger også sammen – det er også kritisk for brugeroplevelsen og dermed muligheden for at arbejde effektivt.

Vil du prøve?

Vi giver 30 dages prøveperiode på SOFT2go med fuld adgang til portal, pakker og værktøjer!

Kender du det?

Vi er ofte bagud med de nyeste opdateringer. Der kommer hele tiden sikkerhedsopdateringer, men der er ikke tid til at opdatere basissoftwaren.

Vi er nødt til at pakke vores egen firmaspecifikke software. Det er tidskrævende og mange glemmer at få faste standarder implementeret.

Vi mangler værktøjer, der gør scripting til pakker hurtigt og intuitivt. Scripting til pakker er et stort område, hvor et overskueligt funktionsbibliotek er nødvendigt.

Vi installerer applikationerne manuelt. At få applikationer ind i SCCM kan være besværligt, derfor installeres applikationerne af og til manuelt, med risiko for i stedet at gøre opdatering besværligt.

Opgavemængden er steget, efter at Local Admin-rollen blev fjernet. Af sikkerhedshensyn er Local Administrator-rollen fjernet fra brugerne, men det betyder, at der nu er mange situationer, hvor brugerne skal hjælpes med forskellige opgaver.

10 hurtige om SOFT2go

  1. Vi leverer automatiseret pakke-eksport til InTune
  2. Du kan halvere den tid, du bruger på at bygge pakker
  3. Importér 400% hurtigere til SCCM
  4. Direkte adgang til specialist-support – ingen kø til first level support
  5. Download, administrér og rediger over 150 pakker - eller byg dine egne
  6. Pakker til alle systemer, som kan afvikle en .exe-fil
  7. Nem test af pakke – selv uden et deployment-system
  8. Direkte notifikationer om nye opdateringer
  9. Intuitivt plug-n-play-designet webportal
  10. FAST afregning! Ingen løbsk ”pr. device”-afregning

Hvad er der i "pakken"?

SOFT2go portalen: Her kan du downloade over 200(!) forskellige opdaterede applikationer, der er pakket til installation

Package Engineer: Vores pakkeværktøj, som halverer den tid, det tager at bygge softwarepakker, og kommer med templates, du kan bruge til faste højkvalitet standarder. Du kan også lave dine egne templates. Pakkeværktøjet er uafhængigt af deployment-systemet.

SCCM Import Tool: Her kan du med templates optimere opgaven med import af pakker i SCCM.

Local Admin Service: Giv brugere mulighed for at få lokale administrator-rettigheder under kontrollerede forhold.

I kan også bestille færdige softwarepakker skræddersyet til jeres behov, på attraktive vilkår i form af en volumenaftale: et softwarepakkeklippekort til priser fra kr. 2.350 pr. pakke

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.