SOFT2go, Software Management

Opgaverne omkring installation og opdatering af applikationer på pc-miljøer og i virtualiserede miljøer kræver manpower og en veludstyret værktøjskasse. Let it-administratorens byrde og optimer opgaverne forbundet med softwarepakketering og udrulning af software til vedligeholdelse af pc-miljøet.

I edgemo er administration og vedligeholdelse af pc-miljøer og virtualiserede milijøer et af vores store fokusområder. Mange af vores infrastructure specialists har stærk efterspurgte kompetencer inden for dette område. Det gælder også pakketering af software og softwaredistribution.

Vi har skabt en paraply af værktøjer og services til softwarepakker samt installation og opdatering af applikationer under fællesbetegnelsen, SOFT2go. Det er i dag en af vores mest populære services og vi tilbyder en gratis prøveperiode. Udfyld kontaktformularen i bunden af siden, hvis du ønsker en gratis prøveperiode.

Kender du det?

Formålet med SOFT2go er at afhjælpe blandt andre følgende udfordringer. Måske genkender du dem?

Vi er ofte bagud med de nyeste opdateringer. Der kommer hele tiden sikkerhedsopdateringer, men der er ikke tid til at opdatere basissoftwaren.

Vi er nødt til at pakke vores egen firmaspecifikke software. Det er tidskrævende og mange glemmer at få faste standarder implementeret.

Opgavemængden er steget, efter at Local Admin-rollen blev fjernet. Af sikkerhedshensyn er Local Administrator-rollen fjernet fra brugerne, men det betyder, at der nu er mange situationer, hvor brugerne skal hjælpes med forskellige opgaver.

Vi mangler værktøjer, der gør scripting til pakker hurtigt og intuitivt. Scripting til pakker er et stort område, hvor et overskueligt funktionsbibliotek er nødvendigt.

Vi installerer applikationerne manuelt. At få applikationer ind i SCCM kan være besværligt, derfor installeres applikationerne af og til manuelt, med risiko for i stedet at gøre opdatering besværligt.

SOFT2go består af

SOFT2go portalen, hvor du kan downloade over 100 forskellige opdaterede applikationer, der er pakket til installation via ethvert deployment-system, der kan afvikle en .exe fil.

Package Engineer, som halverer den tid det taget at bygge softwarepakker, og kommer med templates du kan bruge til faste højkvalitet standarder. Du kan også lave dine egne templates. Pakkeværktøjet er uafhængigt af deployment-systemet.

SCCM Import Tool, som via templates optimerer opgaven med import af pakker i SCCM.

Local Admin Service, der giver brugere mulighed for at få lokale administrator-rettigheder under kontrollerede forhold.

I kan også bestille færdige softwarepakker skræddersyet til jeres behov, på attraktive vilkår i form af en volumenaftale: et softwarepakkeklippekort til priser fra kr. 2.350 pr. pakke

 

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i vedligehold og deployment af applikationer står bag SOFT2go. Vi udvikler også selv værktøjerne. Servicen indgår i vores Managed Services, og når vi implementerer nye miljøer.

Danish Agro

”Tingene hænger sammen – det er jo det, jeg godt kan lide. Man kan købe det hele, eller man kan købe enkelte dele. Det er meget fleksibelt”.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.