PC2go, Supply Chain Services

Når du skal bruge en ny pc, skal købet og klargøringen være ukompliceret og hurtig, og omkostningerne skal være synlige og fornuftige! edgemo leverer pc'er, klar til at tage i brug - næsten lige så nemt som at hæve kaffe 'to go' i en automat. Vi kalder det Device as a Service.

Med edgemo PC2go får du Danmarks letteste bestilling og klargøring af ny hardware - og du er sikret fuld gennemskuelighed på prisen i hele maskinens levetid. Og så sparer du tid! Vi sikrer dag-til-dag levering i Danmark og få dages leveringstid globalt.

PC2go er omkostningseffektivt. Faktisk vil vi påstå, at du sparer 1.000 kr. pr. pc-leverance! Tør du udfordre os? Book et besøg, hvor vi regner på det sammen.

Sådan gør du

Du afgiver bestillinger direkte på webshoppen. Her er ingen fortvivlende mængder af forskellige maskiner og konfigurationer. Kun dem, du på forhånd har aftalt og konfigureret sammen med edgemo.

edgemo klargør maskinen:

  • Tilføjer RAM, tyverimærker og udstyrer med bios-password, hvis der er behov for det
  • Opdaterer softwarepakker med din virksomheds egne applikationer, og melder pc'en ind i jeres domæne
  • Pakker pc'en i en taske sammen med fx en ekstra strømforsyning, og sender direkte til brugeren, hvor den er fremme dagen efter
  • Vi varetager hele processen fra bestilling til levering, og tager også gerne brugerens gamle pc retur

Alt foregår på vores lokationer i Hinnerup og Svendborg, altså 100% dansk. Du er velkommen til at kigge forbi og se konfigurationcenterene, som kan klargøre op til 2.000 pc'er i døgnet.

 

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i logistik og staging står bag PC2go.

Nobia

"Alle kan bestille en pc, men måden - processen fra bestilling over klargøring og til ibrugtagning er central"

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.