SOFT2go, Software Management

Opgaverne omkring installation og opdatering af applikationer på pc-miljøer og i virtualiserede miljøer kræver manpower og en veludstyret værktøjskasse. Du kan lette it-administratorens byrde og optimere opgaverne forbundet med administration og vedligeholdelse af pc-miljøet ved at abonnere på værktøjer og services.

I edgemo er administration og vedligeholdelse af pc-miljøer og virtualiserede milijøer et af vores store fokusområder. Halvdelen af vores infrastructure specialists har kernekompetencer inden for dette område. Kompetencer og profiler, som er stærkt efterspurgt.

Derfor skabte vi i 2013 en paraply af værktøjer og services til installation og opdatering af applikationer i pc-miljøer og virtualiserede miljøer under fællesbetegnelsen, SOFT2go. Vi ramte et stort behov i markedet, så SOFT2go i dag er en af vores mest populære services, vi gerne tilbyder en gratis prøveperiode på. Udfyld kontaktformularen i bunden af siden, hvis du ønsker en gratis prøveperiode.

SOFT2go er senest blevet udvidet med Local Admin-servicen, som gør det muligt for ikke-administrative brugere at få lokale administratorrettigheder i en given periode - uden at kompromittere sikkerheden.

Kender du det?

Formålet med SOFT2go er at afhjælpe blandt andre følgende udfordringer. Måske genkender du dem?

Vi mangler tid til at lave scriptet installation af applikationerne. Det kan være hurtigere at installere applikationen manuelt, men så skal den opdateres, og så er det forfra igen. En dag får brugeren ny pc, og så er det forfra igen-igen.

Vi får ikke opdateret basissoftwaren. Der kommer hele tiden sikkerhedsopdateringer, men der er ikke tid til at opdatere basissoftwaren. Windows-opdateringer tager alt for megen tid, så der køres på et ældre build af Windows 10.

Opgavemængden er steget, efter at Local Admin-rollen blev fjernet. Af sikkerhedshensyn er Local Administrator-rollen fjernet fra brugerne, men det betyder, at der nu er mange situationer, hvor brugerne skal hjælpes med forskellige opgaver.

Vi skal snart skifte pc-modeller. Men inden nye pc-modeller kan tages i brug, skal de modnes.

Vi installerer applikationerne manuelt. At få applikationer ind i SCCM kan være besværligt, derfor installeres applikationerne af og til manuelt, med risiko for i stedet at gøre opdatering besværligt.

SOFT2go består af

SOFT2go portalen, hvor du kan downloade en lang række opdaterede standard-softwarepakker, der er pakket til Unattended installation.

SOFT2go Package Engineer, som via et funktionsbibliotek gør administratoren i stand til at bygge avancerede softwarepakker, der kan deployes af forskellige deployment-løsninger. Pakkeværktøjet er uafhængigt af deployment-systemet.

SCCM Import, som via templates optimerer opgaven med import af pakker i SCCM.

Local Admin Service, der giver brugere mulighed for at få lokale administrator-rettigheder under kontrollerede forhold.

Alternativt kan I købe færdige softwarepakker  på attraktive vilkår i form af en forbrugsafregnet volumenaftale: et softwarepakkeklippekort til priser fra kr. 2.350 pr. pakke

Erfarne folk

Vores team af specialister med stor erfaring i vedligehold og deployment af applikationer står bag SOFT2go. Vi udvikler også selv værktøjerne. Servicen indgår i vores Managed Services, og når vi implementerer nye miljøer.

Danish Agro

”Tingene hænger sammen – det er jo det, jeg godt kan lide. Man kan købe det hele, eller man kan købe enkelte dele. Det er meget fleksibelt”.

Tre leverancemodeller

Siden 2015 er vi gået forrest på udviklingen af it-services, så vi i dag kan præsentere et velrenommeret servicekatalog af både cloud services og managed services. Sammensæt din løsning ud fra vores tre leverancemodeller, så det passer din forretning:

  • Gør det selv med hardware og licenser - vi rådgiver dig naturligvis hele vejen
  • Gør det sammen med vores infrastructure specialists i Consulting Services
  • Vi gør det for dig med vores edgemo services

Se relaterede koncepter og services i menuen - og læs om slutresultaterne i vores cases.

.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.