Modern Workplace

Modern Workplace er ikke bare Windows, Office 365 og Intune. Det favner bredere, og essensen er produktivitet og at skabe resultater. Dertil kommer fokus på en god brugeroplevelse, høj sikkerhed og effektiv administration.

For edgemo er Modern Workplace et opgør med tanken om, at ændringer kun kan ske som del af et projekt. En moderne infrastruktur og effektiv administration, der håndterer brugere og enheder, og som imødekommer ønsket om høj sikkerhed, uden at give brugerne en tung og omstændig oplevelse i omgangen med firmaets data. Dét kan ikke længere kun klares i projekter med års mellemrum, men skal indgå i virksomhedens daglige drift.

Vi driver it i en verden, baseret på services, der giver os en nødvendig agilitet, men hvor vi afgiver en del kontrol til Microsoft, Google, Facebook, Nem-id, MobilePay, banker, kommuner osv. Og de spørger kun i meget begrænset omfang om lov til at indføre nye ændringer, eller opdatere software. I stedet sender de systemerne i drift i bedste DevOps-stil, og ser om de kan fange eventuelle fejl, inden kunderne når at opleve problemer. Det er virkeligheden for langt de fleste it-afdelinger.

Men it-afdelingerne slås også med en anden udfordring, som mange virksomhedsledere negligerer; nemlig at it-kriminalitet er blandt de 20 største forretningsområder på verdensplan. En del virksomheder - også i Danmark - har været ramt og været ude af stand til at drive forretning i kortere eller længere tid. Truslen er reel. Det håber vi i edgemo, at der ikke længere er nogen tvivl om. Og vi bidrager til, at vores kunder ikke er dem, der bliver lagt ned.

Rejsen mod Modern Workplace

Når vi rådgiver eller implementerer løsninger er det typisk en eller flere af følgende bevægelser, der konkret kommer til at definere organisationens rejse mod Modern Workplace:

  • Fra Windows 10 til Windows 11 og dermed også “Windows as a Service” (Windows Autopilot, Intune)
  • Fra On-Prem SCCM til cloud-integreret SCCM i form af Co-Management og/eller Cloud Management Gateway
  • Fra On-Prem Active Directory til Hybrid Azure AD - eller rent Azure AD (hybrid identity, Conditional Access, Multifactor Authentication)
  • Fra computere på det interne netværk til Zero-Trust Network tankegang (fx Office 365)
  • Fra at finde den billigste computer i indkøb til den billigste (og sikreste) computer i computerens levetid (vedligehold af firmware, indbygget sikkerhed, indmelding i administratons-systemer)
  • Fra at al support klares af it support / servicedesk til at brugeren let og hurtigt selv løser udfordringen
  • Fra projekter til konstant implementering af ændringer

Modern Workplace er ikke et fast defineret Nirvana

Modern Workplace er ikke synonym for Intune, Office 365, iPhone X eller lignende. Når vi rådgiver vores kunder, handler det om at identificere behov og finde de bedste værktøjer blandt det omfattende udbud, der er til rådighed i dag. I dén tilgang ligger det “moderne” også.

Modern Workplace er - i vores øjne - ikke en vending, som er eksklusiv for Microsoft, men gælder i lige så høj grad Citrix, HPE, Apple eller mange af de andre producenter, vi arbejder sammen med.

Hardware er i stigende grad en vigtig faktor i sikkerheden på Windows. Kvaliteten af elementer som BIOS/UEFI, TPM og Virtualiseringshardware påvirker i stor udstrækning, hvilke Windows sikkerhedsfeatures, der kan aktiveres - eksempelvis alt under Virtualization Based Security, fx Credential Guard - samt hvor let det er, at holde firmware løbende opdateret.

Erfarne folk

Fra første møde til udført opgave opbygger vores konsulenter en værdifuld indsigt, som i sidste ende giver tryghed og bedre resultater.

Mere om Modern Workplace

Følg med i edgemo-folkets artikler, rejsereportager og nyheder, og deltag, når vi arrangerer seminarer, netværksgrupper, workshops eller tager på internationale konferencer.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.